Logo

Gratis webinar – innsikt og påfyll på 30 minutter

Gratis webinar – innsikt og påfyll på 30 minutter. Lean, kvalitet og kontinuerlig forbedring med Sidsel Winther Storaas.

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud

Gratis webinar – innsikt og påfyll på 30 minutter

Lean, kvalitet og kontinuerlig forbedring.

Hvorfor sløser vi? Hva er tidstyver og hvordan kan vi skape bedre flyt? Noen snakker om Lean, andre om digitalisering, agile metoder, Six Sigma eller god gammeldags sunn fornuft satt i system.

I dag er det ikke lenger umulig å oppnå fullkommenhet. Det er nesten blitt en dyd av en nødvendighet for å kunne konkurrere i dagens globale økonomi, der perfeksjon er definert og forventet av dine kunder. Hvordan skal du øke effektiviteten og kvaliteten i teamet, organisasjonen og for medarbeidere?

Den 2. desember kl. 10:00 inviterer vi til gratis webinar der du møter Sidsel Winther Storaas som deler sine refleksjoner om kvalitetsarbeid og effektivitet i samtale med vår direktør forretningsutvikling Steinar Muggerud. Videre får du høre mer om det store prosjektet som Sidsel har jobbet med som lanseres snart på Videocation.no Webinaret varer i 30 effektive minutter. Meld deg på under.

Om Sidsel Winther Storaas

Sidsel er i kategorien «eksepsjonell kvalitetsleder». Hun har erfaring fra krevende fag- og lederoppgaver med virksomhets-, kvalitets- og forbedringsledelse på strategisk nivå i maritim industri og i olje og gass. Men en egen nysgjerrighet og lidenskap for kvalitet, gløder hun for å formidle og overføre sin ekspertise til andre. Hun står også bak kursene LEAN, kvalitet og kontinuerlig forbedring og Kultur som koster.

Kvalitetsledelse og effektivitet

Nå kan du endelig utvikle kulturen i teamet ditt, få til kontinuerlig forbedring, bruke prosesstankegang og bli mer flyteffektiv, og dermed levere bedre kvalitet på en kostnadseffektiv måte.

Med dette kurset vil du bli i stand til å skape motivasjon, endringsvillighet, se muligheter, bli inspirert og få en positiv innstilling til forbedringsledelse. I kurset bruker Sidsel Winther Storaas gode og relevante historier, gjennomarbeidet fagstoff, og gode eksempler som er gjenkjennbare og relevante for deg i ditt arbeid.

Sidsel fra kurset "LEAN, Kvalitet og kontinuerlig forbedring"

Kort om Videocation

Videocation.no er en heldigital læringsplattform som utvikler, kvalitetssikrer og publiserer videokurs for det norske bedrifts- og personmarkedet. Selskapet ble etablert i 2017 av Terje Seljeseth, Sigbjørn Petter Eilertsen, Truls Paulsen og Even Bolstad.

FINN.no gikk inn med ca. 10 prosent eierskap i selskapet i mai 2020. Videocation jobber kontinuerlig med å finne de mest attraktive ekspertene på sine fagfelt og utvikler kurs i samarbeid med disse. Kurskatalogen har nå passert 100 kurs og oppdateres med nye relevante kurs ukentlig. Selskapet tilbyr også utvikling av bedriftsspesifikke kurs for sine kunder i privat og offentlig sektor.

Ta kontakt

Med oss

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud