Logo

Henrik Ottersen blir Marketing & Growth Manager

Henrik Ottersen er ansatt i rollen som Marketing & Growth Manager i Videocation.

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud

Henrik Ottersen blir Marketing & Growth Manager

- Jeg gleder meg til å styrke selskapets posisjon som Norges ledende leverandør av videobaserte kurs til næringslivet, sier han.

1. januar tok Ottersen fatt på jobben som Marketing & Growth Manager i Videocation. Der skal han jobbe strategisk og operativt med markedsføring og PR for ​​virksomheten som på kort tid har vokst til å bli en ledende aktør innen digital kompetanseutvikling.

- Jeg er veldig glad for å bli en del av Videocation-teamet. Videocations konsept som et “Netflix for læring” er veldig spennende og har stort potensiale. Jeg gleder meg til å styrke selskapets posisjon som Norges ledende leverandør av videobaserte kurs til næringslivet, sier Henrik Ottersen.

Ottersen er utdannet journalist fra Stockholms universitet, og har lang fartstid i mediebransjen. Han har blant annet jobbet som reporter i Egmont og Aller Media, vært daglig leder og rådgiver i kommunikasjonsbyrået Goodwill og jobbet som markedssjef i Advokatfirmaet Helland Ingebrigtsen.

Er godt posisjonert for videre vekst

Nå gleder han seg til å ta fatt på jobben med å tilby kompetanseutvikling for norske bedrifter på en smartere måte. Videocation har nå 189 kurs fra 84 ledende eksperter som brukerne kan se når de vil og hvor de vil.

- Vårt store kursbibliotek, abonnementstjeneste og brukervennlige plattform gjør Videocation godt posisjonert for å hjelpe både store og små bedrifter med kontinuerlig læring.

- Videocation har store ambisjoner og et sterkt team med lidenskap for læring. Mulighetene innen e-læring er store, og det gjør prosjektet veldig spennende. Jeg ser virkelig frem til å skape oppmerksomhet rundt selskapet, sier Ottersen.

- Skal øke satsingen på markedsføring

Daglig leder Marius Olsen er godt fornøyd med å få Ottersen med på laget.

– Det er fantastisk å ønske Henrik velkommen til teamet nå som vi ser en solid vekst av bedriftskunder som ønsker kompetanseutvikling tilpasset den hybride arbeidshverdagen.

- Henrik har en imponerende bakgrunn fra mediebransjen - både innen markedsføring og som journalist - og vil være helt sentral nå som vi skal øke satsingen på markedsføring og synliggjøre alt det spennende vi utvikler og tilbyr våre kunder, sier daglig leder Marius Olsen.

Ta kontakt

Med oss

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud