Logo

Huseiernes kursportal lanseres på Videocation

Huseiernes kursportal lanseres på Videocation. Velger Videocation.no for å utvikling av digitale kurs.

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud

Huseiernes kursportal lanseres på Videocation

Forbrukerorganisasjonen Huseierne med 230.000 medlemmer, har inngått samarbeid med Videocation.no om levering av digitale kurs-og opplæringsprogram.

I løpet av et vanlig år arrangerer Huseierne rundt 150 kurs landet rundt formedlemmene. Temaene spenner fra skatt på utleie til hvordan drive styrearbeid i sameier og borettslag. Kurs er en viktig del av medlemstilbudet for Huseiernes medlemmer. Men korona-pandemien og økt smitte gjør at vi nå er nødt til å avlyse kursene frem til nyttår. Men digital kurs i samarbeid med Videocation er nå i produksjon, og lanseres senere i år.

– Vi har lenge ønsket å kunne levere gode kurs til alle våre medlemmer. Kurs den enkelte kan ta når det passer best uavhengig av tid og sted. Korona-pandemien har forsterket dette, og vi ønsker nå å satse på digital læring slik at våre medlemmer er best mulig rustet til å ta vare på sin bolig og hjem, sier Morten Andreas Meyer, som er generalsekretær i Huseierne.

Temaene spenner bredt fra blant annet skatt på utleie til hvordan drive styrearbeid i sameier og borettslag.

– Vi bretter nå opp ermene og går i gang med å utvikle skreddersydde digitale kurs- og kompetanseløsninger til Huseierne, sier Marius Olsen som er adm. direktør for Videocation AS. Videocation.no er en heldigital læringsplattform som utvikler, kvalitetssikrer og publiserer nettkurs for det norske bedrifts- og personmarkedet, så vel som for offentlig sektor.

FINN.no gikk nylig inn som eier i Videocation som forventer kraftig vekst i årene fremover når de tar opp konkurransen med de globale teknologiaktørene innen digital opplæring.

Huseierne har en omfattende kursvirksomhet og gjennomfører årlig mer enn 150 vanlige kurs over hele landet, men i år måtte de avlyse de fleste kurs på grunn av smittevernhensyn og Covid-19 pandemien.

Vi ser at mange ikke har tid eller mulighet til å komme på fysiske kurs.

Morten Andreas Meyer, adm dir Huseierne

– Dette er et godt tilbud til våre medlemmer. Samtidig ser vi at mange ikke har tid eller mulighet til å komme på våre fysiske kurs. Gjennom samarbeidet med Videocation.no får vi mulighet til å utvikle og distribuere egne videokurs til vanlig boligeiere og styremedlemmer i sameier og borettslag, sier Morten Andreas Meyer. Videocation.no sine løsninger er godt tilpasset våre behov.

Videokurs hjelper til å digitalisere organisasjoner og bedriftene, samtidig som det bidrar til å senke bedriftens kostnader og miljøavtrykk. En forskningsbibliografi fra 2001 gjennomgår 355 studier og konkluderer med at det ikke er noen forskjell i læringsutbytte mellom klasseromskurs og nettkurs.

Moderne studio sentralt i Oslo

Videocation har etablert et eget studio i Oslo med topp moderne teknologi og flerkameraproduksjon som sikrer at kurs- og opplæringsmodeller raskt kan bli tatt fra ide til publisert kurs. Videre bruker Videocation avansert teknologi når vi lager kurs for å ha god pedagogikk og opplevd relevans. I løsningen ligger blant annet visuelle virkemidler som digital tvilling, 3d animasjoner og miljøplassering.

Kort om Videocation AS

Videocation.no er en heldigital læringsplattform som utvikler, kvalitetssikrer og publiserer nettkurs for det norske bedrifts- og personmarkedet, så vel som for offentlig sektor. Selskapet ble etablert i 2017 av Sigbjørn Petter Eilertsen, Truls Paulsen, Even Bolstad og Terje Seljeseth.

FINN.no gikk nylig inn med ca. 10% eierskap i selskapet. Videocation jobber kontinuerlig med å finne de mest attraktive ekspertene på sine felt og utvikle kurs i samarbeid med disse. Kurspakken som ligger i det personlige abonnementet oppdateres ukentlig. Selskapet tilbyr også utvikling av egne kurs for bedrifter, organisasjonslivet og offentlig sektor.

Ta kontakt

Med oss

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud