Logo

Møller Mobility Group går digitalt

Møller Mobility Group, det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum, har inngått et strategisk samarbeid med Videocation.no om levering av digitale kurs- og opplæringsprogram.

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud

Møller Mobility Group går digitalt

Oslo, 17. august 2020

Møller Mobility Group, det ledende bilkonsernet i Norden og Baltikum, har inngått et strategisk samarbeid med Videocation.no om levering av digitale kurs- og opplæringsprogram.

– Under Covid-19 perioden har Møller Mobility Group brukt Videocation.no plattformen til å tilby kurs og kompetanseutvikling for de ansatte som har vært permitterte, sier Nina Moi Edvardsen, HR-direktør i Møller Mobility Group. Nå som vi tilbakekaller permitterte tilbyr vi nå denne plattformen til samtlige medarbeidere i Norge, hvor vi ser på muligheter for å skreddersy innholdet til våre behov fremover. Møller Mobility Group er et familieeid konsern som er engasjert innen import, salg, service og finansiering av Volkswagen, Audi, Škoda og SEAT, med ca. 3000 medarbeidere i Norge. Hoveddelen av medarbeiderne jobber i kjeden Møller Bil, hos en av de 44 forhandlerne i Norge.

– Vi er veldig stolt over å ha fått Møller Mobility Group som vår største konsernkunde, sier Marius Olsen som er adm. direktør for Videocation AS. Videocation.no er en heldigital læringsplattform som utvikler, kvalitetssikrer og publiserer nettkurs for det norske bedrifts- og personmarkedet, så vel som for offentlig sektor. FINN.no gikk nylig inn som eier i Videocation som forventer kraftig vekst i årene fremover når de tar opp konkurransen med de globale teknologiaktørene innen digital opplæring.

– Kompetanse er nøkkel til suksess, og engasjerte og lærevillige medarbeidere er en forutsetning for at vi lykkes i å nå våre mål. I møte med markedsendringene vi ser eksternt blir vi nødt til å tilpasse måten vi bygger kompetanse på internt. Faglig påfyll står dermed sentralt for å sikre vår ledende posisjon i markedet, sier Nina Edvardsen. Foreløpig er 95 kurs tilgjengelig på plattformen og flere kommer etter hvert.

– Gjennom samarbeidet får vi mulighet til å utvikle og distribuere egne videokurs for våre ansatte på en effektiv og enkel måte. Alle får lett tilgang i den digitale løsningen, kan gjennomføre kurset og avlegge testen etter fullført program. Møller har en skreddersydd Videocation.no-portal slik at deres ansatte får en Møller-spesifikk tjeneste som inkluderer alle kursene i Videocation sitt kurstilbud, sier Nina Edvardsen.

I Norge ligger vi bak når det kommer til digitalisering av arbeidsstokken. Videokurs hjelper til å digitalisere bedriftene, samtidig som det bidrar til å senke bedriftens kostnader og miljøavtrykk. En forskningsbibliografi fra 2001 gjennomgår 355 studier og konkluderer med at det ikke er noen forskjell i læringsutbytte mellom klasseromskurs og nettkurs.

Videocation har etablert et eget studio i Oslo med topp moderne teknologi og flerkameraproduksjon som sikrer at kurs- og opplæringsmodeller raskt kan bli tatt fra ide til publisert kurs. Videre bruker Videocation avansert teknologi når vi lager kurs for å ha god pedagogikk og opplevd relevans. I løsningen ligger blant annet visuelle virkemidler som digital tvilling, 3d animasjoner og miljøplassering.

Kort om Videocation AS


Videocation.no er en heldigital læringsplattform som utvikler, kvalitetssikrer og publiserer nettkurs for det norske bedrifts- og personmarkedet, så vel som for offentlig sektor. Selskapet ble etablert i 2017 av Sigbjørn Petter Eilertsen, Truls Paulsen, Even Bolstad og Terje Seljeseth. FINN.no gikk nylig inn med ca. 10% eierskap i selskapet. Videocation jobber kontinuerlig med å finne de mest attraktive ekspertene på sine felt og utvikle kurs i samarbeid med disse. Kurspakken som ligger i det personlige abonnementet oppdateres ukentlig. Selskapet tilbyr også utvikling av egne kurs for bedrifter, organisasjonslivet og offentlig sektor.

Ta kontakt

Med oss

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud