Logo

Skap varig endring med mentorprogram!

Står mangfold og inkludering på agendaen hos din bedrift? I dette kurset lærer du om hvordan et mentorprogram kan være nøkkelen.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Lisa Ann Cooper

Antall leksjonerLeksjoner:11

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Være i stand til å forklare for dine kollegaer og ledere hvordan et mentorprogram kan styrke din virksomhets mangfoldskompetanse.
  • Være i stand til å starte et eksternt mentorprogram
  • Være i stand til å måle effekten av programmet

Ønsket om å bli bedre på mangfold og inkludering er der hos mange bedrifter, både av moralske og business-relaterte grunner – men det kan likevel være vanskelig å få til i praksis.

I dette kurset lærer du hva et mentorprogram egentlig innebærer og hvorfor det funker, og hvordan du kan komme i gang med et internt eller eksternt mentorprogram på din arbeidsplass.

En mangfoldig arbeidsplass og et inkluderende miljø kommer nemlig ikke av seg selv, men med tipsene du får i dette kurset blir det litt enklere å ta fatt på prosessen!

Fremført av Kristina Hallvik.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Lisa Ann CooperLisa Ann Cooper

Arbeid med mangfold og sosial bærekraft krever en forpliktelse til langsiktig organisasjonsutvikling og derfor må løsninger skreddersys for hver kontekst. Lisa jobber med å endre mindsets og forandre eksisterende systemer over tid. Lisa brenner for mangfold og sosial bærekraft og det å hjelpe virksomheter å finne løsninger som passer for virksomheten for å få frem et mer mangfoldig, lønnsom og bærekraftig framtid.

Ønsker din bedrift å bli bedre på bærekraft?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.