Logo

Slik analyserer du nettsiden din med Google Analytics

Se hvor mange som er innom nettsiden din, analyser tallene og få innsikt i hvor god nettsiden din er. Google Analytics gir deg svar på det meste om de som besøker nettsiden din!

Kom i gang

EkspertKursekspert:Erik Storm

Antall leksjonerLeksjoner:11

TidVarighet:50 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Sette opp en Google Analytics-konto
  • Analysere brukere, trafikkkilder og atferd
  • Definere mål og sette opp disse
  • Finne tall og data for å gjøre nettsiden bedre

Google Analytics er verdens mest brukte system for å måle nettsider. Ved å samle inn data via Analytics kan du se både hvem som er innom nettsiden din, hvilke kanaler som sender trafikk, hva de besøkende gjør inne på nettsiden, og hvor mange som konverterer.

Her får du en grundig innføring i de viktigste rapportene, tallene og begrepene. Du lærer også å bygge segmenter for mer detaljerte svar.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik StormErik Storm

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Han har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

Ønsker din bedrift å bli bedre på markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.