Logo

Innføring i inbound marketing

Inbound marketing handler om hvordan du kan bruke godt tekstbasert innhold til å rangere høyt i søk, og dermed bli relevant for potensielle kunder. Kurset gir deg en oversikt over grunnprinsippene.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Linn Kjøllmoen

Antall leksjonerLeksjoner: 16

TidVarighet: 50 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Prinsippene i innadrettet markedsføring
  • Blogging for bedrifter
  • Hvordan bygge opp en digital fortelling
  • Hvordan drive målbar markedsføring
  • Forstå den digitale kundereisen
  • Bruk av nyhetsbrev og GDPR
  • Søkemotoroptimalisering (SEO)

Inbound marketing er et begrep som opprinnelig stammer fra USA. Nå har konseptet inntatt Norge og resten av verden for fullt. Lær metoden, og hvordan du bruker dette til egen markedsføring.

Hovedfokuset i kurset er på bruk av bedriftsblogg som markedsføringsverktøy.

Du lærer hvordan du kan bruke en bedriftsblogg til å tiltrekke deg flere besøkende, slik at viktig informasjon deles med din idealkunde på en måte som skaper engasjement hos beslutningstagere, berørte personer og befolkningsgrupper.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Linn KjøllmoenLinn Kjøllmoen

Linn Kjøllmoen er gründer av Text Me, et selskap som leverer innhold til bedriftsblogger. Hun sitter på kunnskap som får produktet eller tjenesten din til å «selge seg selv» via bloggfunksjon på din bedrifts nettside. Kjøllmoen bor og arbeider i Arendal, men har 12 års erfaring som journalist og markedsfører fra ulike selskaper og byråer i Oslo.

Ønsker din bedrift å bli bedre på inbound marketing?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.