Logo

Lag spørreundersøkelser med Google Skjema

I dette kurset lærer du hvordan du kan lage undersøkelser med hjelp av Google Skjema, og hvordan du innhenter og håndterer svar fra respondenter.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Magnus Johansson

Antall leksjonerLeksjoner:13

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Introduksjon og layout i Google Forms
  • Lag en undersøkelse
  • Innstillinger og forhåndsvisning
  • Distribusjon av et skjema
  • Bruk av en mobil enhet

Ønsker du å lære deg å lage nettbaserte spørreundersøkelser som på en effektiv måte samler inn informasjon fra respondenter?

I dette kurset lærer du hvordan du utformer en undersøkelse og ved hjelp av e-post og/eller web distribuerer den til de som skal svare.

Da er det bare å lene seg tilbake og vente på resultatene. Til slutt lærer du hvordan verktøyet lager ferdige rapporter som lar deg analysere svarene.

Selv om man har valgt et godt og brukervennlig verktøy for dette, er det selvsagt også viktig å stille spørsmålene på en god og balansert måte.

Hvis ikke kan du risikere at resultatene ikke gir en god gjenspeiling av virkeligheten. I noen tilfeller blir resultatet rett og slett misvisende.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Magnus JohanssonMagnus Johansson

Magnus Johansson har en unik kombinasjon av teknisk og pedagogisk kompetanse, og er en ettertraktet konsulent for personer og bedrifter som ønsker å ta i bruk G Suite. Han har i over 20 år arbeidet innenfor utdanningssektoren i både Sverige og Norge. De siste 15 årene har han hatt fokus på hensiktsmessig og god bruk av digitale verktøy, og han er sertifisert som kursholder i Google sine verktøy. Ved å arbeide tett på brukere har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner og arbeidsmåter som gjør verktøyene til Google virkelig nyttige.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Google Workspace?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.