Logo

HMS på hjemmekontor – del 1

I dette kurset lærer du hvordan du best kan lede på avstand, og hvilke HMS-krav som stilles til deg som leder og arbeidsgiver.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Tanja Juul Rødahl

Antall leksjonerLeksjoner: 13

TidVarighet: 60 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Viktigheten av felles mål og visjoner
  • Begrepet “arbeidsmiljø” i både individuelt og organisatorisk perspektiv
  • Rollen til HR i endringsprosesser
  • Ledelse på avstand
  • Arbeidsmiljølovens krav til samarbeid og medvirkning
  • Fordeler og ulemper ved hjemmekontor

I mars 2020 ble vi kastet inn i en ny virkelighet: den første bølgen av koronapandemien. Drastiske tiltak ble iverksatt, og mange av oss ble pålagt å jobbe hjemmefra.

Digitale møteplasser erstattet de fysiske møtene, og for mange har læringskurven vært bratt. Med prøving og feiling har det etter hvert latt seg gjøre å lede, kommunisere og gjennomføre møter digitalt.

Etter hvert som tiden har gått, har det blitt tydelig at vi opplever hjemmekontoret forskjellig. Noen liker den nye tilværelsen, mens andre opplever stor grad av ensomhet og isolasjon, både faglig og sosialt.

I dette kurset vil du lære om betydningen av å legge til rette for selvledelse og tillitsbasert ledelse.

HMS-ekspert Rødahl skal også gi deg tips og knagger slik at du kan ta en aktiv rolle i å skape et sunt og forsvarlig arbeidsmiljø – også på hjemmekontoret.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Tanja Juul RødahlTanja Juul Rødahl

Tanja Juul Rødahl brenner for at folk skal ha det bra på jobben! I over 20 år har hun jobbet med prosessutvikling av ledere og vært rådgiver for direktører, HR og HMS personell, både i offentlige og private virksomheter.

Hun har også i disse årene vært foredragsholder og kursholder for tillitsvalgte, verneombud, hovedverneombud og arbeidsmiljøutvalg (AMU). Rødahl er daglig leder i Stepsup, konsulenttjenester og rådgivning. Hennes engasjement ligger i å bidra til utvikling av mennesker og organisasjoner. Hun har utdanning innen sosialpedagogikk, arbeidsrett og omstillings- og endringsarbeid. Hun har opplæring og erfaring som konfliktmegler, og er sertifisert innen coaching og Løsningsfokusert tilnærming (LØFT) og veiledning.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HMS?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.