Logo

Smittevern og COVID-19

Dette kurset lærer deg de grunnleggende prinsippene for smittevern i forbindelse med COVID-19.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Linda Christin Nilsen

Antall leksjonerLeksjoner:7

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva koronaviruset er
  • Hva COVID-19 er
  • Hvordan viruset smitter
  • Forebygging av smitte
  • Om vanlige symptomer
  • Hva du skal gjøre når du har symptomer
  • Bruk av karantene og isolasjon

I samarbeid med Volvat Bedrift har vi utviklet et kurs som lærer deg de grunnleggende prinsippene for smittevern i forbindelse med COVID-19.

Hvilken type munnbind skal du bruke, og hvor og når må du holde avstand til andre mennesker?

Hva skal du gjøre hvis du har symptomer, og hvor lenge må du være i karantene?

Det skrives mye om koronaviruset og covid-19 i media og på ulike nettsteder, og det kan være vanskelig å skille ut viktig og riktig informasjon.

Hvilken type munnbind skal du bruke, og hvor og når må du holde avstand til andre mennesker? Hva skal du gjøre hvis du har symptomer, og hvor lenge må du være i karantene?

I dette smittevernkurset får du en lettfattelig og kvalitetssikret gjennomgang av hvilke smittevernstiltak som er effektive og hvorfor.

Kurset er laget i samarbeid med Volvat Bedrift og presenteres av sykepleier Linda Christin Nilsen.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Linda Christin NilsenLinda Christin Nilsen

Volvat, godkjent bedriftshelsetjeneste, har over flere år levert tjenester til bedriftsmarkedet hvor vi erfarer at mange bedrifter ønsker den gode kombinasjonen av både helsetjenester og HMS-tjenester. Vi setter fokus på bedriftenes varierte behov og skreddersyr løsninger til din bedrift.

Friske og robuste medarbeidere presterer bedre!

Et samarbeid med Volvat Bedrift styrker den enkelte ansatte og skaper en trygg og helsefremmende arbeidsplass. Formålet er å så tidlig som mulig avdekke plager eller sykdom, samt kartlegge helsefremmende ressurser hos den ansatte. Dette for raskt å kunne sette inn tiltak og opprettholde arbeidsevne på en god måte.

Å redusere risiko for utvikling av plager så tidlig som mulig, gir stor gevinst både for den enkelte ansatte, arbeidsgruppen og deres psykososiale arbeidsmiljø.

Volvat bygger sine leveranser på kompetanse og kvalitet, og benytter utvalgte ansatte som «eksperter» innenfor ulike fagområder.

Undervisning i smittevern er i den forbindelse et viktig fokusområde, både relatert til den pågående koronapandemien, men også i arbeidslivet generelt.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HMS?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.