Logo

Feedback som funker

I dette kurset lærer du å gi dine medarbeidere effektiv feedback som funker. Konsekvensen er at medarbeiderne dine presterer bedre. Deres suksess er din suksess.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Stein Ove Kvamme

Antall leksjonerLeksjoner:18

TidVarighet:110 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Gi tilbakemeldinger som gir ansatte bedre motivasjon i arbeidshverdagen
  • Bruke beste praksis for å gi tilbakemeldinger til ansatte
  • Strukturere tilbakemeldingene dine slik at de fører til varig positiv endring
  • Skape et godt arbeidsmiljø med riktig bruk av tilbakemelding

Å gi medarbeidere effektiv feedback, er en viktig ferdighet for enhver leder. Hvis du gjør det riktig, presterer dine medarbeidere bedre. Deres suksess er din suksess.

Din suksess er målet for dette kurset. Tilbakemeldinger bør oppleves som en læringsaktivitet, og en mulighet for utvikling hos mottakeren.

Dessverre blir feedback ofte sett på som en straff. Da blir tilbakemeldinger en kilde til angst, som hemmer mottakers evne til å lære.

Formålet med dette kurset er å hjelpe deg å utvikle dine feedback-ferdigheter, slik at du gir tilbakemeldinger som reduserer angst.

Da maksimerer du muligheten for læring og kontinuerlig forbedring hos den enkelte.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Stein Ove KvammeStein Ove Kvamme

Stein Ove Kvamme har 20 års ledererfaring, og har de siste årene hatt fokus på hva HR kan bidra med for at ledere og ansatte skal lykkes i arbeidslivet. Kvamme er en tilhenger av livslang læring, noe som har resultert i at han i voksen alder gjennomførte HR-studier på BI, og tok en master i helsefremmende arbeid ved Universitetet i Sør-Øst-Norge.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.