Logo

Hvordan få flere kvinner inn i topplederjobber?

Hvorfor er bare 6,6 prosent av topplederne i Norge kvinner, mens det i EU er 28 prosent og 31 prosent i USA? I denne episoden av SNAKK deler hodejeger Per Erik Henriksen sin tanker om nettopp dette.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Per Erik Henriksen

Antall leksjonerLeksjoner:1

TidVarighet:40 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Rekruttering av kvinnelige toppledere

Per Erik Henriksen er hodejeger med mange års erfaring i å rekruttere kvinner inn i lederstillinger.

Han har erfart at mange kvinner ikke lykkes, fordi de ikke vet hvordan de skal navigere i et arbeidsmiljø hvor alle premissene er laget av menn.

Henriksen synliggjør disse premissene, og forklarer hva han mener kvinner bør gjøre om de ønsker å lykkes.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Per Erik HenriksenPer Erik Henriksen

Per Erik Henriksen kåserer med humor og en god porsjon selvironi rundt temaet kjønnsbaserte kommunikasjonsutfordringer. Gjennom foredraget får tilhørerne forståelse for hvorfor mange kvinner ikke lykkes i mannsdominerte miljøer. Dette er garantert et utradisjonelt foredrag – her gis et realt spark til både kvinnen og mannen! Henriksen er utdannet data- og teleingeniør, og har mer enn 20 års erfaring fra rekruttering, karriererådgivning, organisasjonsutvikling og coaching, blant annet fra Intellectual Capital Group, Boyden International Recruiting, Mercuri International og Mercuri Urval. Mange år i IT-bransjen har gitt Henriksen et godt fundament for å forstå et sammensatt kommunikasjonsmønster mellom kvinner og menn på arbeidsplassen.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HR?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.