Logo

Verktøykasse for økonomistyring i din bedrift

Hvordan skal du få oversikt over jungelen med informasjon i din bedrift? Du må velge de riktige verktøyene, og lære deg å bruke dem korrekt. I dette kurset får du en oversikt over valg du kan ta for å få bedre kontroll på bedriften din.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Bård Johannessen

Antall leksjonerLeksjoner:16

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • De økonomiske styringsverktøyene
  • Gode styringsparametere
  • De gode rutinene
  • Den beste finansieringen
  • Litt om LEAN
  • Et case om Beste Praksis AS

I en jungel av informasjon er det ofte vanskelig å skille ut det som er viktig.

Dette kurset lærer deg om de viktigste verktøyene du kan bruke til å styre din bedrift – dag for dag. Verktøykassen er ikke komplett, og det er ikke sikkert alt passer din bedrift.

Det vi kan garantere, er at riktig bruk av disse verktøyene vil gi deg et godt overblikk.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Bård JohannessenBård Johannessen

Bård Johannessen har gjennom en årrekke vært tett på mange bedrifter i Norge og sett hvordan de styrer sin økonomi. Han har sett mye god praksis – og mye dårlig praksis. Med kursene sine vil han formidle denne kunnskapen, både til store forsamlinger, og i én til én-dialog. Johannessen har bred kunnskap om økonomifaget, men en stor forkjærlighet for alt som har med likviditet å gjøre. Dette er et emne det er skrevet svært lite om i lærebøkene, og som Johannessen er blitt en ekspert på.

Ønsker din bedrift å bli bedre på økonomistyring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.