Logo

Kurs i innovasjon med disruptiv teknologi

Dette kurset i innovasjon med disruptiv teknologi lærer deg hvordan du kan utnytte ny teknologi for løse ekte problemer.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Bjørn Bergholt

Antall leksjonerLeksjoner:15

TidVarighet:70 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvorfor disruptiv teknologi er en muliggjører for innovasjon
  • Hvordan lavkode gjør “alle” til teknologer
  • Å vurdere modenheten av disruptive teknologier
  • Å anvende metoder for problemløsning for å sikre at rett teknologi brukes på rett problem

Forstå hvordan disruptiv teknologi påvirker deg og virksomheten du jobber i, og lær triksene for å lykkes med å ta disse i bruk.

Vi har lenge hørt om hvordan digital disrupsjon eller digital innovasjon endrer spillereglene både i næringslivet og offentlig sektor.

Eller hvordan nye digitale teknologier som robotisering, AI, LowCode med fler kommer til å endre forretningsmodeller eller gjøre organisasjoner utdaterte.

I dette kurset. i innocasjon lærer du hva alt dette handler om, hvorfor det skjer og hvordan du kan snu dette til en fordel ved å skape en positiv endring som utnytter mulighetene som ligger i ny teknologi.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Bjørn BergholtBjørn Bergholt

Bjørn Bergholt er en anerkjent ekspert og pioner innen “fremvoksende teknologier” og “intelligent automasjon”. Han er med-gründer i Avo Consulting, som er et ledende nordisk rådgivningsselskap innen kunstig intelligens, robotisering og digital transformasjon. Bergholt er lidenskapelig opptatt av å bygge "fremtidens arbeidsplasser med smart bruk av teknologi. Han er utdannet fra NTNU, med spesialisering i statistikk og avansert økonometri.

Ønsker din bedrift å bli bedre på digitalisering?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.