Hopp til innhold
Strategi og ledelse

Webinar: Hvordan skape motivasjon i teamet?

Videocation inviterer til gratis webinar om motivasjon med Sidsel Winther Storaas. Her lærer du å motivere både deg deg selv og ditt team.

Markedsføring

Kurs i markedsføring på Videocation

På Videocation kan du abonnere på kurs i markedsføring. Vi har abonnement for enkeltbrukere, team og bedrifter. Skal du i gang med markedsføring for din bedrift eller jobber du med markedsføring allerede, så har vi ekspertene og kursene som får deg i gang. Våre kunder er ofte frilansere, næringsdrivende eller ansatte i små og mellomstore [...]

Kommunikasjon

10 e-post-bud for ledere

Dårlige e-poster kan føre til misforståelser og tapte inntekter. Her er tekstdoktor Christine Calverts 10 tips til ledere som vil skrive bedre e-poster.

Avtaler

Videocation inngår avtale med Røde Kors Førstehjelp

Videocation har inngått avtale med Røde Kors Førstehjelp. Avtalen gir Videocations kunder tilgang til digitale kurs i førstehjelp. 

Microsoft office

8 tips til en bedre PowerPoint-presentasjon 

PowerPoint er hyppig brukt i arbeidslivet. Her er åtte tips til en PowerPoint-presentasjon som skaper god effekt hos publikum. 

Økonomi og regnskap

Webinar: Er kryptomarkedet dødt?

Videocation inviterer til gratis webinar med Joakim Kvamvold. Her lærer du hvorfor kryptomarkedet har falt mye, og om det er noe poeng i å eie kryptovaluta.

Strategi og ledelse

Indre motivasjon – hvor kommer det fra?

Indre motivasjon er essensielt for å få ting gjort. Sidsel Winther Storaas er ekspert på selvledelse. Hun mener indre motivasjon handler om å finne arbeidsoppgaver du brenner for. 

HMS

HMS-kurs for ledere på Videocation

Som arbeidsgiver er det lovpålagt å ta HMS kurs for ledere. Med Videocation kan du abonnere på en rekke kurs i HMS tilpasset mange forskjellige bransjer.  

Våre kurs

Nettbaserte kurs

Med Videocation kan du abonnere på over 200 nettbaserte kurs fra 100 ledende eksperter. Vi har abonnement både for enkeltbrukere, team og bedrifter.

Sosiale medier

Kurs i sosiale medier på Videocation

På Videocation kan du abonnere på kurs i sosiale medier. Vi har abonnement for enkeltbrukere, team og bedrifter.