Logo

Slik virker Google sin søkemotor

I dag starter 90 prosent av alle kjøp med et Google-søk. Dette SEO-kurset gir deg en forståelse av hvordan Google sin søkemotor fungerer, og hvilke konsekvenser det har for din bedrift.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Roar Eriksen

Antall leksjonerLeksjoner:9

TidVarighet:40 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Betydningen av synlighet på Google-søk
  • Hva som er spesielt for det norske markedet
  • En oversikt og vekting av signalene som inngår i et Google-søk
  • Betydningen av gode nettsider på mobil
  • Betydningen av hastighet
  • Etisk SEO – unngå å bli straffet av Google

Synlighet på Google er i dag en suksessfaktor for alle bedrifter. Hvis din bedrift ikke dukker opp i relevante søk, har den tapt.

Dette SEO-kurset gir deg en grunnleggende forståelse av hva som kreves for at din bedrift skal få en høy rangering i Google.

Du får en oversikt over hvilke faktorer som vektlegges, slik at du vet hva du bør bruke tid på å forbedre.

Og ikke minst – du lærer hva som er spesielt for det norske markedet.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Roar EriksenRoar Eriksen

Roar Eriksen har jobbet med digital synlighet i over 20 år, og blir ansett som Norges fremste ekspert på området. Med sin unike tekniske kompetanse har Eriksen sikret en rekke store norske og internasjonale virksomheter gode organiske oppføringer på Google. Kurs og foredrag hører også med når man jobber med digital markedsføring. Eriksen liker å dele sin kunnskap med andre, og blir omtalt som en morsom og lærerik foredragsholder som er tydelig og forståelig, også for tilhørere uten teknisk bakgrunn. I 2016 fikk Eriksen INMA’s ærespris på Performance Marketing-konferansen, og han ble samme år kåret til den beste foredragsholderen.

Ønsker din bedrift å bli bedre på markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.