Logo

Kom i gang med Instagram Story!

I dette kurset får du en god gjennomgang, både strategisk og praktisk, i hvordan du kan bli god på Instagram Story-formatet.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Astrid Valen-Utvik

Antall leksjonerLeksjoner:13

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Strategisk bruk av Instagram Story
  • Kommunikasjonsmål og kjerneverdier
  • Hvordan engasjement måles og hvorfor det er viktig
  • Hvilke muligheter som finnes og hvordan du kan bruke dem
  • Viktigheten av lover, regler og opphavsrett
  • Hvordan du kan planlegge innhold

Dette Instagram-kurset gir deg en grundig og god gjennomgang av Instagram Story.

Hvilke format og muligheter som finnes, hva du klikker på for å finne alt som finnes kan, og hvordan du kan jobbe strategisk med denne kanalen, for at merkevaren eller virksomheten din skal komme langt frem i dine følgeres bevissthet.

Visste du eksempelvis at algoritmene styrer hva slags innhold du får se på Story-formatet også, og at det er viktig å lage innhold som engasjerer følgerne dine?

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Astrid Valen-UtvikAstrid Valen-Utvik

Astrid Valen–Utvik startet kommunikasjonsbyrået Valen–Utvik AS i 2009. Valen-Utvik AS leverer innholdsproduksjon og tar hånd om all dialog for ulike virksomheter i sosiale medier, og jobber konkret, praktisk og målrettet med tilstedeværelse på Facebook, Instagram, blogg og andre sosiale kanaler for sine kunder. Valen-Utvik er opptatt av bedrifters hverdagskommunikasjon i sosiale medier, og hvordan sosiale medier kan jobbes med strategisk og målrettet, på en måte som nyttiggjør virksomheters ressurser på best mulig måte. Valen-Utvik er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier, og holder mange workshops, foredrag og kurs for både mellomstore og store kunder. Med Valen-Utvik får du inspirerende kurs, basert på konkrete erfaringer med å produsere, strukturere og analysere innhold i sosiale medier.

Ønsker din bedrift å bli bedre på sosiale medier?

Skap bedre resultater for dine ansatte med effektive kurs og skreddersydd opplæring i digital markedsføring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.