Logo

Strategisk kommunikasjon i sosiale medier

I dette kurset i sosiale medier lærer du hvordan du lager engasjerende innhold, både betalt og organisk.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Astrid Valen-Utvik

Antall leksjonerLeksjoner:28

TidVarighet:140 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan virksomheten din kan skille seg ut på en god måte i sosiale medier
  • Kommunisere i sosiale medier på utradisjonelt vis for å oppnå ønsket effekt
  • Virkemidler du kan bruke for å sikre godt engasjement på ditt innhold

Hva er en god tilstedeværelse i sosiale medier?

De fleste vet at virksomheten bør ha en god tilstedeværelse i sosiale medier, og at man bør lage godt innhold som engasjerer målgruppen.

Men hva betyr det egentlig i praksis?

I dette kurset i sosiale medier får du praktiske tips og gode verktøy som du raskt kan ta i bruk for å sikre din virksomhet en strategisk og målbevisst kommunikasjon i sosiale medier – som fungerer!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Astrid Valen-UtvikAstrid Valen-Utvik

Astrid Valen–Utvik startet kommunikasjonsbyrået Valen–Utvik AS i 2009. Valen-Utvik AS leverer innholdsproduksjon og tar hånd om all dialog for ulike virksomheter i sosiale medier, og jobber konkret, praktisk og målrettet med tilstedeværelse på Facebook, Instagram, blogg og andre sosiale kanaler for sine kunder. Valen-Utvik er opptatt av bedrifters hverdagskommunikasjon i sosiale medier, og hvordan sosiale medier kan jobbes med strategisk og målrettet, på en måte som nyttiggjør virksomheters ressurser på best mulig måte. Valen-Utvik er en tydelig stemme i fagmiljøet rundt sosiale medier, og holder mange workshops, foredrag og kurs for både mellomstore og store kunder. Med Valen-Utvik får du inspirerende kurs, basert på konkrete erfaringer med å produsere, strukturere og analysere innhold i sosiale medier.

Ønsker din bedrift å bli bedre på sosiale medier?

Skap bedre resultater for dine ansatte med effektive kurs og skreddersydd opplæring i digital markedsføring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.