Logo

Henrik Østrem ny Customer Success Specialist i Videocation

Henrik Østrem er ansatt som ny Customer Success Specialist i Videocation. Han skal skape bedre kundeopplevelser på e-læringsplattformen, som er i sterk vekst både i Norge og Spania.

ALLEREDE I GANG: - I Videocation kan jeg bistå bedrifter med å sette læring i system etter beste praksis for digital kompetanseutvikling. Det er en spennende utfordring, sier Henrik Østrem. Foto: Videocation
Henrik Ottersen

Henrik Ottersen

- Videocation er Norges mest spennende Startup. Jeg gleder meg veldig til å skape gode kundereiser for våre mange bedriftskunder, sier Henrik Østrem.

Østrem fullførte nylig sin bachelor i HR, teknologi- og digitaliseringsledelse ved Høyskolen Kristiania. Her fordypet han seg i HR-faget med fokus på teknologi.

Nå ser han frem til å gjøre kundeopplevelsen bedre for brukerne av Videocation-plattformen.

- I Videocation kan jeg bistå bedrifter med å sette læring i system etter beste praksis for digital kompetanseutvikling. Det er en spennende utfordring, og jeg gleder meg veldig til å komme i gang, sier Østrem.

Østrem forteller at Videocation er et perfekt sted å jobbe, fordi han kan kombinere utdannelsen innen HR med sin interesse for teknologi.

- Videocation er i sterk vekst i det norske og spanske e-læringsmarkedet, og er godt posisjonert i en bransje som vil vokse mye de kommende årene. At selskapet har internasjonale ambisjoner gjør jobben ekstra spennende, sier Østrem.

Satser på videobaserte kurs for næringslivet

Videocation er Norges ledende leverandør av digitale kurs til næringslivet. Selskapet tilbyr nærmere 300 kurs fra 120 av Norges ledende fageksperter gjennom sitt abonnement på kunnskap.

Selskapet har blant annet SpareBank 1, TV 2, Orkla og Møller Mobility Group på kundelisten.

Den norske virksomheten vokser i rekordfart. På hovedkontoret i Tullins gate i Oslo er det nå 22 ansatte, men selskapet satser også i det spanske markedet med 15 ansatte på avdelinger i Barcelona og Madrid.

FORNØYD: – Det er sylskarp konkurranse om de flinkeste hodene. Vi er heldig som trakk det lengste strået med et nyutdannet talent til vårt internasjonale customer success-team, sier Steinar Muggerud. Foto: Videocation..
FORNØYD: – Det er sylskarp konkurranse om de flinkeste hodene. Vi er heldig som trakk det lengste strået med et nyutdannet talent til vårt internasjonale customer success-team, sier Steinar Muggerud. Foto: Videocation..

Glad for å ha med Henrik på laget

I Videocation vil Henrik jobbe tett sammen med leder for Videocations Customer Success-avdeling, Steinar Muggerud.

– Det er sylskarp konkurranse om de flinkeste hodene. Vi er heldig som trakk det lengste strået med et nyutdannet talent til vårt internasjonale customer success-team.

- Med Henrik på laget styrker vi satsingen på bedre kundereiser for våre mange bedriftskunder, sier Muggerud.

Han forteller at Henrik har kommet godt i gang i sin nye jobb.

- Henrik har en spennende utdannelse og bakgrunn. Han har vært i jobben i noen uker allerede, og markert seg på en positiv måte. Jeg er glad for at Henrik nå er en del av Videocation-familien, sier Steinar Muggerud.