Logo

Kurs i OKR for målstyring

Dette kurset lærer deg å bruke OKR (Objectives and key results) til målstyring som en del av din vanlige jobbhverdag.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Harald Kjølner

Antall leksjonerLeksjoner:25

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Målstyring gjennom OKR
  • Hvordan formulere riktige OKRer
  • Hvordan bruke OKR i det daglige
  • Mobilisere organisasjonen rundt mål
  • Sammenheng mellom OKR, strategi og daglig drift

Gjennom enkle forklaringer og praktiske tips og triks, vil du være i stand til å teste ut eller forbedre din virksomhets målstyring fra og med i morgen.

OKR – Objective Key Results – er i vinden som aldri før, og stadig flere organisasjoner tar i bruk OKR for å mobilisere organisasjonen rundt strategien og bruke folka sine riktigere.

Sliter du med å få virksomheten din til å samle seg noen få, viktige prioriteringer? Da er du kommet til riktig kurs! OKR (Objectives and key results) er en metodikk for målstyring som med enkle prinsipper hjelper virksomheter å prioritere de viktige tingene for å nå sine mål.

Hvis du skal lese deg opp på OKR på nettet, ender du fort med teorier og eksempler fra andre land, som kan være litt fjernt fra hvordan det er å drive en virksomhet i den norske kulturen.

Her vil du komme tett på TV2s arbeid med å bruke OKR i team, og lære hvordan å din virksomhet eller bedrift kan lykkes med den samme metoden.

Kurset vil hjelpe deg til å forstå hva OKR er og skal brukes til, og hva det ikke egner seg for. Du vil få konkrete tips og råd til hvordan du formulerer gode objectives og key results med massevis av ekte eksempler fra det norske næringslivet.

I tillegg vil jeg forklare hvordan riktig bruk av OKR ikke nødvendigvis tar mer tid enn det du allerede bruker i team-møter i det daglige.

Det krever ingen forkunnskaper å gjennomføre kurset. Samtidig vil det være relevant for erfarne å ta det for inspirasjon. Her vil du få praktiske tips og triks å ta med deg tilbake til hverdagen.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Harald KjølnerHarald Kjølner

Harald Kjølner er Norges fremste ekspert på bruk av OKR. De siste tre årene som management consultant i Bekk hjalp han store og små virksomheter i Norge med å ta i bruk mål og nøkkelresultater som rammeverk for målstyring. Gjennom halvannet år som fagsjef målstyring i TV 2 har han erfart tålmodigheten som kreves for å lykkes, men også den store gleden av at rammeverket gir verdi. Harald er utdannet sivilingeniør i Industriell Økonomi fra NTNU.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.