Logo

Opinion ble årets lærende bedrift 

Prisutdelingen «Gjennom skjermen» hyllet sterke prestasjoner innen kompetanseutvikling i året som gikk. Helt til topps gikk analysebyrået Opinion som ble kåret til  «Årets lærende bedrift».

STOLT: - Det er en stor anerkjennelse å bli kåret til «Årets lærende bedrift» av Videocation, sier fagsjef for digitale metoder i Opinion, Marianne Wille Syvertsen. Foto: André Brenni.
Henrik Ottersen

Henrik Ottersen

Videocation arrangerte nylig sin første ekspertgalla i ekte Hollywood-stil på utestedet Ingensteds i Oslo. Over 100 eksperter, kunder og andre samarbeidspartnere møtte opp til arrangementet.

«Gjennom skjermen» er en arena for å hylle sterke prestasjoner innen kompetanseutvikling. Det ble delt ut fire priser i løpet av kvelden, der analysebyrået Opinion vant kategorien «Årets lærende bedrift» i sterk konkurranse med TV 2, Rejlers, Arkivverket og Sparebank 1 SR-Bank.

- Det er en stor anerkjennelse å bli kåret til «Årets lærende bedrift» av Videocation, sier Marianne Wille Syvertsen.

Hun er fagsjef for digitale metoder i Opinion og har også ansvaret for e-læring og intern kompetansedeling.

– Det var ordentlig gøy å motta prisen. Den bekrefter at vi gjør noe riktig i arbeidet med kompetanseheving og utvikling av ansatte. Videocation har virkelig gjort kurs enkelt og tilgjengelig for alle våre ansatte, sier Wille Syvertsen.


Har satt fysisk og digital læring i system

Opinion mottok prisen for kursene de har på Videocation, men også på grunn av læringskulturen de har utviklet internt i bedriften.

– Vi har hatt fokus på at Videocation skal være enkelt å komme i gang med for alle. Derfor har vi utnevnt en dedikert person som har ansvaret for Videocation internt. Denne personen setter opp aktuelle spillelister, og motiverer og oppfordrer de ansatte til å ta kurs, forteller hun.

Opinion har også jobbet aktivt med å forankre kompetanseutvikling i ledergruppen. De arrangerer også faglunsjer internt hvor kolleger deler kunnskap om aktuelle temaer. I noen tilfeller kombineres disse faglunsjene med digitale kurs på Videocation.

– Vi jobber kontinuerlig med faglig påfyll og kompetanseheving ved blant annet å dele kompetanse internt og delta på eksterne seminarer og kurs. Med Videocation ser vi spesielt verdien av at flere ser de samme utvalgte kursene slik at vi har felles referansepunkter, fortsetter hun.

Stor suksess med prisutdeling

Over hundre gjester møtte opp på ekspertgallaen på Ingensteds i Oslo. Det gleder daglig leder Marius Olsen i Videocation.

– Bak hvert kurs ligger en masse dedikert arbeid. Det gleder oss å hedre eksperter og kunder med en egen prisutdeling. Vi brenner for at kundene våre skal lykkes med læring, og derfor er det også inspirerende å kunne tilby ledere og ansatte muligheten til å lære av de beste.

«Gjennom skjermen» er den første prisutdelingen som hedrer fageksperter innenfor en rekke kompetanseområder. Videocation har opplevd stor vekst det siste året og tilbyr kurs med eksperter som Erik Bertrand Larssen, Christine Calvert og Hanne Kristin Rohde.

– De siste årene har vi sett en økende interesse for digital læring. Etter pandemien har det blitt spesielt tydelig hvor viktig det er å nå frem til de som vil ha kompetansepåfyll der de er – nemlig gjennom skjermen, sier Olsen.

Her er alle vinnerne:

«Beste manus»
: “Slik får du makt og innflytelse på jobben” med Per Anfindsen.

«Beste fremføring»
: “En innføring i Betrandmodellen – bli en bedre utgave av deg selv” med Erik Bertrand Larssen.

«Årets magnet»
: Prisen deles ut til eksperten med det mest sette kurset på Videocation i året som gikk. Vinneren ble Erik Bertrand Larssen.

«Årets lærende bedrift»
: Opinion.