Logo

Videocation inngår avtale med Samfunnsviterne

Videocation har inngått avtale med Samfunnsviterne. Det gir cirka 17.000 medlemmer tilgang til over 200 videokurs fra nærmere 100 ledende eksperter.

NY AVTALE: Cecilie Hogstad i Samfunnsviterne og Anne Sigurdsøn i Videocation er fornøyde med at 17.000 medlemmer nå får tilgang til over 200 digitale kurs for en god pris. Foto: Videocation.
Henrik Ottersen

Henrik Ottersen

Samfunnsviterne er en arbeidstakerorganisasjon som organiserer de med høyere utdannelse innenfor samfunnsvitenskap og humaniora med nærmere 17.000 medlemmer.

Nå har Samfunnsviterne inngått avtale med Videocation om kompetanseutvikling som en medlemsfordel.

- Bredden i kursporteføljen som Videocation tilbyr er veldig attraktiv for oss, sier informasjons- og markedssjef Cecilie Hogstad i Samfunnsviterne.

Avtalen gir alle medlemmer i Samfunnsviterne gratis tilgang til Videocation i én måned, samt en rabattert pris når gratisperioden utløper.

Videocation omtales som et “Netflix for læring”, og er Norges ledende leverandør av videobaserte kurs gjennom sin abonnementsløsning på kunnskap. Alt innhold er på norsk.

Læringsplattformen har nå over 200 videokurs fra nærmere 100 ledende eksperter om blant annet bærekraft, Microsoft Office, strategi og ledelse, motivasjonskurs og digitalisering.

Blant Videocations eksperter finner vi mentaltrener Erik Bertrand Larssen, tekstdoktor Christine Calvert, bærekraftguru Mette Fossum og Excel-ekspert Jon-Gunnar Pettersen.

Se hvordan Videocation fungerer her.

Viktig med tilgjengelighet og pedagogikk

Hogstad forteller at de har mottatt stadig flere henvendelser fra medlemmene om kurs og videreutdanning. Derfor var tiden moden for å finne en samarbeidspartner med kompetanse på nettopp dette.

- Videocation har en pedagogisk modell som er forankret i forskning på videobasert læring, slik at kursene gir høyt læringsutbytte. Det gir oss en trygghet om at Videocation er riktig samarbeidspartner for oss, sier Hogstad.

Det er heller ikke tilfeldig at kursene er digitale.

- Mange av våre medlemmer er spredt utover hele Norge, og det er tungvint å måtte dra til Oslo for å delta på fysiske kurs. Nå får alle tilgang til digitale kurs gjennom Videocation hvor og når de måtte ønske, sier Hogstad.

Mener Samfunnsviterne tar kompetanse på alvor

Anne Sigurdsøn er kommersiell direktør i Videocation. Hun mener Samfunnsviterne tar kompetanseutvikling på alvor.

- Samfunnsviterne har forstått behovet til sine medlemmer, og tilbyr derfor abonnement på kunnskap som et veldig attraktivt medlemstilbud. Her har mange organisasjoner noe å lære, sier Sigurdsøn.

Hun forteller at læring fungerer best når det repeteres ofte.

- Det er derfor Videocation fungerer så godt. Fordi man får tilgang til et stort antall kurs som man kan ta jevnlig, sier hun.

Er godt fornøyd med samarbeidet

Hogstad forteller at Sigurdsøn og Videocation har vært veldig løsningsorienterte, og mener tilbudet er attraktivt for mange medlemsgrupper både i offentlig og privat sektor.

- Dette har vært en spennende prosess. Videobasert læring har stort potensiale, og vi er veldig fornøyde med Videocation som en attraktiv medlemsfordel.

- Jeg håper at så mange som mulig av Samfunnsviterne vil abonnere på Videocation, sier Hogstad.

Du kan lese mer om tilbudet på hjemmesiden til Samfunnsviterne her.