Logo

Å lede på avstand krever mer av deg som leder

Lær å lede på avstand med Vigdis Austrheim. Bli bedre i avstandsledelse som leder.

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud

Å lede på avstand krever mer av deg som leder

Hvordan lede på avstand?

Avstandsledelse er blitt høyaktuelt det siste året, og mange ledere er usikre på hvordan de skal håndtere situasjonen og føler de ikke har oversikt eller kontroll. Geografisk avstand, mangel på sosiale relasjoner, tilbakemeldinger og hva med engasjement? Hvordan kan du lykkes i å lede på avstand?

Vi tok en prat med Vigdis Austrheim om hvordan lede på avstand og bygge effektive team. Vigdis som har vært fullbooket som foredragsholder gjennom hele 2020 av ledergrupper, departement og organisasjoner som ønsker å lykkes med avstandsledelse.

Uavhengig av pålagt hjemmekontor i forbindelse med pandemien og smittevern jobber flere og flere i prosjekter hjemmefra eller samarbeider på tvers av avdelinger, byer eller land. For mange oppleves avstandsledelse krevende.

Se og hør Vigdis dele sine erfaringer og refleksjoner fra året som har gått og hva du som leder kan gjøre for å lykkes med ditt team. Webinaret varer i 30 effektive minutter.

"Hvordan lykkes med avstandsledelse" på Videocation.

Ønsker du å ta hele kurset til Vigdis og ta kursbevis i avstandsledelse - se lenger ned i artikkelen. Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å vite mer hvordan du kan få tilgang til Videocation for din bedrift.

Obligatorisk kurs for ledere

Vigdis Austrheim har selv erfaring som avstandsleder og har holdt kurs og foredrag om avstandsledelse i over ti år. Hun stortrives med å jobbe og lede fra hjemmekontor og deler sin verktøykasse med deg i kurset "Hvordan lykkes med avstandsledelse" på Videocation.

Dette kurset gir deg faglig påfyll og en struktur som løser utfordringer i forbindelse med å få med deg medarbeidere eller “stakeholders” som ikke sitter der du er, samt inspirere på avstand og følge opp. Når du er ferdig med kurset, kommer skuldrene dine til å senke seg i visshet om at du har blitt forstått, og at du oppfattes som tilgjengelig, mer tydelig og inspirerende som leder.

Om Vigdis Austrheim

Vigdis har personlig erfart hvor krevende og spennende avstandsledelse kan være. Hun har ledet team nasjonalt spredt i Bergen, Stavanger, Trondheim, og internasjonalt i eksempelvis Danmark, England, Frankrike, Dubai, Mexico og Japan.

Selv liker Austrheim godt å jobbe fra hjemmekontoret. Hun har unik erfaring fra endringsarbeid i Microsoft, og brenner for tydelig og inspirerende ledelse, kommunikasjon, kultur og innovasjon. Hun har vært rådgiver i Great Place to Work, og vet hva som skaper gode arbeidsplasser. I dag jobber hun som lederutvikler gjennom eget selskap som du finner mer informasjon om på vigdisaustrheim.no.

Kort om Videocation

Videocation.no er en heldigital læringsplattform som utvikler, kvalitetssikrer og publiserer videokurs for det norske bedrifts- og personmarkedet. Selskapet ble etablert i 2017 av Terje Seljeseth, Sigbjørn Petter Eilertsen, Truls Paulsen og Even Bolstad.

FINN.no gikk inn med ca. 10 prosent eierskap i selskapet i mai 2020. Videocation jobber kontinuerlig med å finne de mest attraktive ekspertene på sine fagfelt og utvikler kurs i samarbeid med disse. Kurskatalogen har nå passert 100 kurs og oppdateres med nye relevante kurs ukentlig. Selskapet tilbyr også utvikling av bedriftsspesifikke kurs for sine kunder i privat og offentlig sektor.

Ta kontakt

Med oss

Steinar Muggerud

Steinar Muggerud