Logo

Skilsmisseoppgjør fra A til Å

I dette kurset i skilsmisseoppgjør lærer du lovens regler for et økonomisk skilsmisseoppgjør. Du får kunnskap om rettigheter, verdier og eiendeler ved et samlivsbrudd.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Per-Jakob Haakstad

Antall leksjonerLeksjoner:13

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Lovens hovedsystem for økonomisk skilsmisseoppgjør
  • Avtalefrihet
  • Fordeling av formue og gjeld
  • Gjenstandsfordeling og avregning
  • Sluttoppgjøret

Skal du skille deg, må du kjenne til lovens hovedsystem for et økonomisk skilsmisseoppgjør.

Økonomien kan være veldig forskjellig fra ekteskap til ekteskap, både når det gjelder formue og gjeld samt inntekt og utgifter.

Andre faktorer er hva en eller begge parter i ekteskapet har innført av verdier, lengde på samlivet og hvordan dere som parter har innrettet dere.

I dette kurset lærer du om fordelingen av verdier og eiendeler ved et samlivsbrudd, trinn for trinn, forklart på folkelig og enkelt vis.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Per-Jakob HaakstadPer-Jakob Haakstad

Per-Jakob Haakstad er advokat, og arbeider med generelle sivile saker for privatpersoner og næringsliv. Han har erfaring fra advokatfirmaet PriceWaterhouseCoopers, Gard og som jurist i Dine Penger. Han har undervist på BI, og skrevet for magasinet Gründer. I tillegg har han skrevet bøkene
Den store arveboken
og
Praktisk juss for småbedrifter
.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Jus?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.