Logo

Møtekultur og møteledelse

Dette kurset gir deg bedre innsikt i hvordan du skaper en god og effektiv møtekultur ved hjelp av god møteledelse og struktur.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Cecilie Thunem-Saanum

Antall leksjonerLeksjoner:18

TidVarighet:90 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Planlegging, oppbygging av møter, inndeling av agenda
  • Tidsbruk, tilstedeværelse og tilgjengelighet
  • Suksesskriteriene for gode møter
  • Kroppsspråk, stemmebruk, blikk og mimikk
  • Sjargong og språkbruk internt og eksternt
  • Håndtering av spørsmål, kommentarer og innvendinger
  • Presentasjons- og argumentasjonsteknikk i møtesammenheng

I dette kurset lærer du teknikker for å være tydelig og mer effektiv i møter, som vil gi deg større gjennomslagskraft i alle typer møter. Når du behersker disse teknikkene, vil du bli trygg i rollen som møteleder.

Du vil lære å håndtere typiske utfordringer som å holde tiden, svare på spørsmål og sikre at alle deltakerne får utbytte av møtet. Du vil også lære å kjenne igjen en møteplager, og hvordan du skal håndtere vedkommende på en god måte.

Kurset passer for alle som deltar i eller leder møter, både i private og offentlige virksomheter. Kurset er også relevant for dem som vil bli tryggere på egen kommunikasjon og møteledelse i sin rolle som tillitsvalgt, pårørende eller i annen møtesammenheng utenfor arbeidsplassen.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Cecilie  Thunem-SaanumCecilie Thunem-Saanum

Cecilie Thunem-Saanum driver med foredrag, kurs og rådgivning innen kommunikasjon og tidsstyring. Hun er også fast skribent for ulike medier, samt forfatter av boka "Tid til alt", som er gitt ut på Kagge forlag. Thunem-Saanum er opptatt av å gi deg verktøy som kan tas i bruk i hverdagen, og som er realistiske og gjennomførbare. Hun jobber bredt med både offentlige og private virksomheter over hele landet. Thunem-Saanum har bakgrunn innen språk, kommunikasjon og ledelse. Før hun startet for seg selv i 2004, jobbet hun mange år som leder innen kultur, hotell og reiseliv.

Ønsker din bedrift å bli bedre på ledelse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.