Logo

Kurs i forbrukerkjøpsloven

Kurs i forbrukerkjøpsloven med advokat Rune Erstad. Alle virksomheter som selger varer til forbrukere, er nødt til å være kjent med forbrukerkjøpslovens regler, og hvordan man forholder seg ved reklamasjon.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Virke

Antall leksjonerLeksjoner:28

TidVarighet:110 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Reklamasjonsreglene
  • Hva skal til for at det foreligger en kjøpsrettslig mangel?
  • Kundens krav ved forsinkelser og mangler
  • Selgers rettigheter
  • Forskjellen mellom reklamasjon og garanti
  • Angrerett

Alle virksomheter som selger varer til forbrukere, er nødt til å være kjent med forbrukerkjøpslovens regler, og hvordan man forholder seg ved reklamasjoner.

Manglende kunnskap om reglene kan medføre unødvendige kostnader og misfornøyde kunder.


Selger din bedrift varer og/eller tjenester direkte til forbruker, bør alle som har kundekontakt få opplæring i forbrukerkjøpsloven.

Det vil sikre riktig og god kundebehandling ved reklamasjoner, som vil spare bedriften for direkte og indirekte kostnader knyttet til reklamasjonssaker.

Kurset holdes av advokat Rune Erstad som klarer å gjøre lovteksten forståelig og engasjerende gjennom bruk av eksempler og illustrasjoner.

Kurset er produsert av Virke i samarbeid med Videocation.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

VirkeVirke

Virke organiserer og representerer over 25 000 virksomheter med mer enn 300 000 ansatte. Virke ble grunnlagt i 1990 av handelsorganisasjonene i Norge med mål om å skape en sterk organisasjon som kunne øke innflytelsen til en av de mest verdiskapende næringene i Norge.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Jus?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.