Logo

Din sparing og deg – unike sparetips for din situasjon

Bør du investere i Norge eller internasjonalt? I aksjer eller aksjefond? Dette kurset i sparing forklarer hvorfor og hvordan du sparer smart.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Joakim Kvamvold

Antall leksjonerLeksjoner: 12

TidVarighet: 50 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Diversifisering
  • Porteføljetilpasning
  • Risikotoleranse
  • Pensjonssparing

Du er unik, og derfor bør du også tilpasse sparingen din etter akkurat dine behov.

Mange sparetips er universelt gode for alle og fungerer utmerket for gjennomsnittspersonen. Men veldig få mennesker er jo gjennomsnittlige.

Du er unik! Du har særegne egenskaper og særegne behov.

I dette kurset i sparing beveger vi oss bort fra standard sparetips som fungerer for alle, og ser på hvordan du kan tilpasse sparingen til dine egne behov.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Joakim KvamvoldJoakim Kvamvold

Joakim Kvamvold arbeider til daglig med relativt komplisert økonomi og finans, men har et ønske om at kunnskapen om økonomi og finans skal være tilgjengelig for alle. For å spre denne kunnskapen til omverdenen bidrar han med gjesteforelesninger ved universiteter, holder foredrag ved finansseminarer, skriver avisinnlegg og presenterer forskning på internasjonale konferanser. Kvamvold har lang erfaring fra akademia, bank og kapitalforvaltning, og han har en doktorgrad i samfunnsøkonomi fra NTNU.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kompetanse?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.