Hopp til innhold

Kurs i markedsføring på Videocation

På Videocation kan du abonnere på kurs i markedsføring. Vi har abonnement for enkeltbrukere, team og bedrifter. Skal du i gang med markedsføring for din bedrift eller jobber du med markedsføring allerede, så har vi ekspertene og kursene som får deg i gang. Våre kunder er ofte frilansere, næringsdrivende eller ansatte i små og mellomstore [...]

På Videocation kan du abonnere på kurs i markedsføring. Vi har abonnement for enkeltbrukere, team og bedrifter.

Skal du i gang med markedsføring for din bedrift eller jobber du med markedsføring allerede, så har vi ekspertene og kursene som får deg i gang.

Våre kunder er ofte frilansere, næringsdrivende eller ansatte i små og mellomstore bedrifter. Alle har til felles at de ønsker å utvikle sine ferdigheter på en fleksibel og effektiv måte.

Med Videocation kan du abonnere på kunnskap. Alle våre kurs er på norsk. Vi har abonnement for enkeltbrukere, team og bedrifter.

Markedsføring har gjennomgått en revolusjon i det siste tiåret på grunn av søkemotorer og sosiale medier, og med et abonnement på Videocation får du en grunnleggende forståelse av prinsippene i digital markedsføring. I tillegg til å få kunnskap om hvordan markedsføring fungerer, vil du på en annen side få hjelp til å ta de strategiske valgene som f.eks. Er Google Analytics ulovlig? Eller hvordan du bør kommunisere strategisk i sosiale medier.

Med Videocation får du tilgang til våre kurs i markedsføring, men også over en rekke kurs innen digitalisering og strategi, innovasjon og entreprenørskap og kurs innen design og programvare.

Våre eksperter har lang erfaring, og spisskompetanse innen digital marketing på blant annet Facebook, sosiale medier, SEO, HubSpot, Google Ads og YouTube.

Emilie Nøss Wangen var Norges første ansatt i software giganten HubSpot. Hennes internasjonale erfaring innen teknologi og B2B salg, setter henne i en helt unik posisjon til å lære mennesker opp i bruk av verktøy som forener markedsføring, salg og kundeservice.

Abonner på kurs i markedsføring med Videocation

Ved å abonnere på Videocation får du tilgang til alle våre kurs til en fast månedspris.

Dette får du med et abonnement på Videocation: 

  • Over 25 kurs i markedsføring
  • Over 230 digitale kurs totalt
  • Fra 100 ledende eksperter
  • Skreddersydd for næringslivet
  • Alle kurs er på norsk
  • Godkjent kursbevis 
  • Ingen bindingstid

Du kan enkelt tegne et abonnement lenger ned på denne siden eller ringe oss direkte på tlf. 22 60 21 60. Så hjelper vi deg med å komme i gang.