Logo

Lær knepene som får LinkedIn-profilen din til å skinne

I dette kurset lærer du å bygge en god og effektiv profil på LinkedIn.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Cathrine Lie Strand

Antall leksjonerLeksjoner: 16

TidVarighet: 53 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva LinkedIn er og hva kan du bruke denne kanalen til?
  • Hvem vil du nå ut til og bli synlig for?
  • Hvorfor er LinkedIn kanalen er viktig for deg?
  • Hva kan du gjøre med profilen din for å gi ett godt førsteinntrykk?
  • Å bygge din personlige profil på LinkedIn som passer med dine ambisjoner

Dette kurset viser deg hvordan du med enkle grep kan sette opp din personlige profil på LinkedIn.

Heretter kan du slippe å gremmes over at profilen din ikke gjenspeiler din erfaring og din ekspertise. Du vil i løpet av dette kurset bygge opp en profil du kan være stolt av og kjenne deg igjen i.

Kurset fokuserer på enkle tips og oppskrifter. Du vil også gjøre deg noen refleksjoner om hva du kan bruke LinkedIn til.

Du trenger ikke bruke mange timer på å bygge opp din profil, eller være mye på LinkedIn for å få effekt. Det gjelder å gjøre de riktige tingene som gir effekt, slik at du bruker tiden godt når du først er på LinkedIn.

Dette kurset er for deg som vil ha en komplett profil på LinkedIn. Dette er viktig for å senere kunne jobbe videre med synlighet, men det starter med en god profiloppbygging.

Når du har tatt dette kurset vil du være klar til å bygge nettverk og jobbe videre med synlighet ved å dele innlegg og kommentere hos andre.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Cathrine Lie StrandCathrine Lie Strand

Cathrine Lie Strand holder foredrag og workshops om synlighet på LinkedIn. Både for bedrifter som vil jobbe med egen merkevare og synlighet innenfra og ut, og 1:1 med ledelse og nøkkelpersoner.

Hun holder også foredrag og workshops i lederutvikling og er leder-coach. Hun vil støtte og utfordre mennesker i endring og jobber med å videreutvikle potensialet.

Strand har en bachelor i markedsføring og ledelse fra BI, er sertifisert Executive Business Coach, team coach, mentor og sensor for coacher.

Hun er også sertifisert NLP Trainer og 4mat-instruktør, og har tatt grunnkurs i EQ-terapi. Strand foreleser for flere fagskoler i faget ledelse og HR, endring og team. Hun er fast spaltist som ledercoach i HR Magasinet.

Ønsker din bedrift å bli bedre på LinkedIn?

Skap bedre resultater med digitale kurs av Norges ledende eksperter. Vi tilbyr effektiv opplæring for et næringsliv som endrer seg fort. Snakk med oss!

Eirik Bache-Wiig

Eirik Bache-Wiig