Logo

Hvordan bli synlig med SEO (Søkemotoroptimalisering)

Dette er et kurs i SEO som viser deg hvordan du lykkes med søkemotoroptimalisering for din bedrift. Bli funnet i søk og selg mer gjennom Google.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Erik Storm

Antall leksjonerLeksjoner:12

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvorfor SEO er viktig for din bedrift
  • Hvordan du finner hvilke søkeord som er viktig for deg
  • Være i stand til å lage en SEO-strategi
  • Være i stand til å måle resultater med SEO-KPIer

Å komme høyt opp når noen søker på Google kan ha mye å si for å få kunder og inntekter.

I dette kurset går vi gjennom hva du bør gjøre for å lykkes med søkemotoroptimalisering – best kjent som SEO.

Google er for mange nettsider den viktigste kilden til trafikk. Når du jobber godt med SEO vil søkemotorene løfte deg frem for brukere som leter etter deg og innholdet du kan tilby dem på nett.

I dette kurset vil du lære hvordan du kan bli mer synlig i søkemotorer og konkrete grep du kan gjøre selv for å lykkes med SEO.

Få verdifull kunnskap om hvordan du kan optimalisere din nettside, lage innhold som blir prioritert og hvordan lage en god markedsføringsstrategi for ditt arbeid med SEO.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik StormErik Storm

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Han har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

Ønsker din bedrift å bli bedre på digital markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.