Logo

Det du må vite om digital markedsføring

Digital markedsføring har gjennomgått en revolusjon i det siste tiåret på grunn av søkemotorer og sosiale medier. I dette kurset får du grunnleggende forståelse av prinsippene i digital markedsføring.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Erik Storm

Antall leksjonerLeksjoner: 12

TidVarighet: 60 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Forstå utviklingen som har skapt dagens digitale landskap
  • Kundereisen og hvordan den påvirker hvordan du får kunder
  • Hvordan betale og hvor mye koster digital markedsføring
  • Viktige plattformer og kanaler du må vite om
  • Viktige begreper og uttrykk du må kunne
  • Inbound markedsføring og SEO
  • Digital merkevarebygging

Dette kurset lærer deg det du trenger å vite om digital markedsføring.

Fra utviklingen innen teknologi til hvordan du i dagens digitale landskap kan nå ut til ulike målgrupper, på en rekke kanaler - alt i nye forretningsmodeller.

Her får du innføring i viktige begreper, kanaler, inbound markedsføring og SEO. Til sammen gir dette et godt grunnlag til kunne jobbe best mulig med digital markedsføring enten selv eller sammen med andre.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik StormErik Storm

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Han har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

Ønsker din bedrift å bli bedre på markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.