Logo

Grunnkurs i digital markedsføring

Ønsker du å bli bedre på digital markedsføring? Da er dette grunnkurset noe for deg.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Hallgeir Gustavsen

Antall leksjonerLeksjoner: 23

TidVarighet: 90 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvem er kunden?
  • Hvilke plattformer bør jeg velge?
  • Hva bør jeg gjøre, og hvordan?

Dette grunnkurset gir deg en innføring i hvordan du kan jobbe med digital markedsføring for å definere kunden din godt, finne rett metode for å komme i kontakt og hvilke muligheter som bor i de forskjellige kanalene.

Du vil lære om de vanligste markedsføringskanalene som Facebook, Instagram, Google, LinkedIn og Snapchat, hvordan de forskjellige kanalene kan brukes, og hvordan de kan jobbe sammen for å oppnå målene du har satt deg i markedsarbeidet.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Hallgeir GustavsenHallgeir Gustavsen

Hallgeir Gustavsen har jobbet med digital markedsføring siden 1998, og er daglig leder og kreativ rådgiver i Vecora. Her hjelper han markedsansvarlige med forskjellige utfordringer hver dag, både strategisk og operasjonelt. Gustavsen har tidligere bygd opp merkevarer i form av podkaster og nettprosjekter, og jobber i dag både med gode nettsider og annonser, samt synlighet på digitale flater. Han holder kurs om markedsføring, salg og sosiale medier, med hovedfokus på hvordan bedrifter kan maksimere sin sosiale profil, og hvordan man kan benytte sosiale medier og ny teknologi til å effektivisere salgsprosesser.

Ønsker din bedrift å bli bedre på markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.