Logo

Strategi og avanserte muligheter med YouTube

Annonsering på YouTube gir deg som annonsør en rekke muligheter. Her går vi videre fra det grunnleggende kurset og ser mer detaljert og dypere på muligheter og strategiske valg. Bli enda bedre i annonsering på YouTube.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Erik Storm

Antall leksjonerLeksjoner:10

TidVarighet:35 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan jobbe strategisk med YouTube-annonser
  • Hva slags kampanjer som er lurt å bruke
  • Hvem du skal vise annonsene dine til
  • Hva det bør koste
  • Hvordan du kan bruke testing til å oppnå bedre resultater

YouTube er verdens nest mest besøkte nettside og hele 37 prosent av all mobil internettbruk foregår nettopp her.

For å lykkes med annonsering på YouTube er det mange muligheter og innstillinger du både bør være klar over, og som det er lurt å jobbe aktivt med.

I dette kurset går vi dypere ned i hvordan du kan arbeide for å skape de gode resultatene og lykkes på YouTube som annonsør.

Spilletid: ca. 35 minutter

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik StormErik Storm

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Han har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

Ønsker din bedrift å bli bedre på sosiale medier?

Skap bedre resultater for dine ansatte med effektive kurs og skreddersydd opplæring i digital markedsføring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.