Logo

Google Ads – slik drifter du kontoen optimalt

Gjør Google Ads-kampanjene dine enda bedre! Her er kurset for deg som har kommet i gang med Google Ads, men som ønsker å bli enda bedre og jobbe mer avansert.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Erik Storm

Antall leksjonerLeksjoner:12

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Innstillinger
  • Kolonner
  • Variabler
  • Identifiser konkurrentene
  • Jobbe systematisk med søketermer
  • Segmentering

Dette kurset bygger videre på introduksjonskurset for Google Ads. Nå skal du lære å jobbe dypere og mer detaljert med Google Ads-kontoen din for å få enda bedre resultater.

Har du for eksempel laget en god nok struktur og plan for kampanjene dine? Vet du hvem konkurrentene dine er – og hvilke søketermer blir du vist på?

Her lærer Erik Storm deg alle hemmelighetene som gjør at du lykkes med Google Ads.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erik StormErik Storm

Erik Storm er en digital entusiast og selverklært nerd som hjelper bedrifter med søk (SEM og SEO), samt strategi, rådgivning og analyse i den digitale verden. Storm er eier av Digital Opptur, og jobber med å bygge et moderne digitalt byrå. Han har i mange år hjulpet store og små bedrifter med digitalisering ved hjelp av de riktige grepene og innsats. Storm er glad i å dele kunnskap, spesielt om digital markedsføring, og han er nysgjerrig på hvordan man kan skape gode kampanjer og resultater.

Ønsker din bedrift å bli bedre på markedsføring?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.