Logo

Bli mer lønnsom med et inkluderende arbeidsmiljø

I dette kurset om et inkluderende arbeidsmiljø lærer du hva som er viktig for at folk skal trives og yte maksimalt på jobb.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Katrine Arntzen Torskog

Antall leksjonerLeksjoner:11

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Arbeidsmiljø
  • Forebygging
  • Sykefravær
  • Kommunikasjon
  • Relasjon
  • Inkludering
  • Lederrollen

Synes du det er utfordrende å vite hvordan du kan få dine ansatte til å yte maksimalt?

Vi tilbringer store deler av dagen på jobb, og arbeidet er en viktig del av vår identitet og hvem vi er. Et godt arbeidsmiljø er en forutsetning for en effektiv, lønnsom og bærekraftig bedrift.

I dette kurset vil du få innsikt i hva vi mennesker trenger for å prestere på jobb, og hvorfor det er lønnsomt å ivareta folka.

Du vil lære hvordan du kan få effekt av arbeidsmiljøtiltakene på din arbeidsplass, og tips til hvordan du kan skape et godt arbeidsmiljøarbeid i praksis.

Du får bevissthet rundt din rolle som leder, samt konkrete verktøy om et inkluderende arbeidsmiljø som du kan benytte på jobb.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Katrine Arntzen TorskogKatrine Arntzen Torskog

Katrine Torskog har jobbet med mennesker i over 20 år, og hvordan mestre hverdagen til tross for utfordringer. Hun er opptatt av hva som motiverer mennesker til å ta de valgene vi gjør, og har tro på at vi alle er ekspert i vårt eget liv. Hun har fokus på verdien av kombinasjonen mellom det individuelle og fellesskapet for å få den hverdagen vi ønsker oss. Katrine har mye erfaring med å jobbe ute i bedrifter med både ledere og medarbeidere. Hun har også tro på at mennesker er den viktigste ressursen vi har og verdt å ta vare på og investere i. Med kompetanse på alminnelige helseplager som muskel- og skjelettplager og psykisk helse, setter hun bedrifter og organisasjoner i stand til å skape robuste og effektive arbeidsmiljø som ikke bare reduserer uhelse, men som også fremmer helse.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HMS?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.