Logo

HMS for alle ansatte

Dette kurset i HMS for alle ansatte gir ledere og medarbeidere innføring i HMS, slik at alle forstår hva HMS betyr, hva det innebærer og hvorfor det er viktig.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Karine Einang

Antall leksjonerLeksjoner:14

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Arbeidstakers rett og plikt til medvirkning i HMS-arbeidet
  • Arbeidsgivers plikter når vi snakker HMS og arbeidsmiljø
  • Arbeidsmiljøloven med tilhørende forskrifter
  • Psykososialt og fysisk arbeidsmiljø
  • En enkel risikovurdering for å skape godt arbeidsmiljø og god HMS
  • Konflikter og kommunikasjon og betydning for HMS

Alle trenger opplæring i HMS. Et HMS-kurs bør gjennomføres med jevne mellomrom.

Hvorfor?

Enkelt og greit fordi HMS er grunnmuren som må være på plass for at både du og jeg skal ha en god dag på jobben.

Forstår vi HMS, luker vi automatisk bort misforståelser, unødvendig stress eller situasjoner som er risikofylte - både fysisk og psykisk.

HMS-opplæring er grunnmuren som må være på plass for at både du og jeg skal ha en god dag på jobben.

Forstår vi HMS, luker vi automatisk bort misforståelser, unødvendig stress eller situasjoner som er risikofylte - både fysisk og psykisk.

Dette kurset gir deg og dine kollegaer innføring i HMS, slik at dere får felles forståelse av hva HMS betyr – og hvorfor HMS-forståelse enkelt og greit må på plass.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Karine EinangKarine Einang

Karine Einang vil hjelpe deg med å ha en god og trygg dag på jobben! Einang har en variert yrkesbakgrunn, der hun blant annet har arbeidet som personalsjef, brannsjef, brannkonstabel, tilsynspersonell i brannvesenet og lederutvikler. Etter en bachelor i Risk Management utdannet hun seg videre til HMS-ingeniør og deretter branningeniør, med påfølgende årstudium i beredskapsledelse og diverse utdanninger fra Norges Brannskole og Politihøgskolen. Einang er utdannet NLP- og Assertivitets-coach, og har sertifisert seg i persolog® Personfaktormodell.

Einang er glad i å skrive, og er forfatter av den utradisjonelle håndboken for ledere «Hjelp, jeg har blitt sjef!», og medforfatter av den bestselgende boken «The recipe for success» sammen med USA sin nr. 1 suksess-coach Jack Canfield.

I dag driver hun Einang Safety Consult AS, og har både som privat og profesjonelt mål å bidra til at de hun møter på sin vei skal ha en trygg og kjekk dag på jobben.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HMS?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.