Logo

Hvordan skrive prosedyre med Playscript

Hvordan skrive prosedyre med Playscript lærer deg å skrive prosedyrer, instrukser og rutiner på en enkel måte.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Haakon Rud

Antall leksjonerLeksjoner: 8

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Definere motivasjon og behov for å skrive prosedyre
  • Inkludere medvirkende deltagere
  • Avgrense tema og gyldighetsområde
  • Strukturere prosedyren
  • Beskrive ansvar, rekkefølge, prosess og referanser
  • Prøve ut, lansere, kommunisere
  • Etterlevelse og vedlikehold av prosedyren i praksis

Kurs i hvordan skrive prosedyre med Playscript er et kurs med Haakon Rud som lærer deg å skrive prosedyre med metoden Playscript.

Mange sliter med lange, tunge og lite tilgjengelige prosedyrer som ikke blir brukt som planlagt. Her lærer du å skrive prosedyrer, instrukser og rutiner på en enkel måte.

Gode prosedyrer er lette å skrive, lette å bruke og lette å forstå. Det får du til ved å skrive prosedyre med Playscript som metode.

Prosedyrer kan skrives på en enkel og forståelig måte, med en god struktur, tydelig avgrensning og gyldighet, der ansvar for å utføre hvert trinn i prosessen kommer tydelig frem. Det gjør det enklere å bruke og følge prosedyren.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Haakon RudHaakon Rud

Haakon er utdannet ingeniør og har lang erfaring fra HMS-arbeid og andre ledelsesområder i flere store og mindre selskap, også internasjonale. Oppdrag har vært for byggherrer, entreprenører, leverandører og underleverandører, og i gjenvinning, prosessindustri, logistikk, transport, telekom, energi, underholdning, forsikring, politi og andre. Etter å ha jobbet 30 år i Det Norske Veritas startet Haakon i 2018 Haakonsult AS, der han nå hjelper organisasjoner med å bli bedre før og etter ulykker eller uønskede hendelser, med stort tap eller tapspotensiale. Rådgivning innen HMS er ofte forbundet med byggherreforskriften, analyser, risikovurderinger, SJA, revisjon, inspeksjon, påseplikt, samsvar, kommunikasjon, og kultur. Han gjennomfører også opplæring, kurs og foredrag, og fasiliterer gjerne samlinger eller coacher sine kunder. Som konsulent bistår han kunder med undersøkelser og gransking av hendelser og ulykker. Dette kan være i tilknytning til arbeidsulykker, utslipp, brann, trafikk, geologi, maskiner, materiell, arbeidsforhold eller sosial dumping.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HMS?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.