Logo

Kurs i ROS-analyse

I dette kurset lærer du hvordan du kan lage gode ROS-analyser, slik at du kan redusere risikoen, skape en trygg arbeidsplass og få kontroll på farer som truer virksomheten.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Paul Henriksen

Antall leksjonerLeksjoner: 16

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hva er en risikovurdering
  • Hvorfor må virksomheten ha en risikovurdering
  • Identifikasjon av risiko og sårbarhet i virksomheten
  • Analysere uønskede hendelser

Dette er et kurs i ROS-analyse og risikovurderinger.

Er du forberedt den dagen IKT-systemene blir hacket? Hva hvis du har en utro tjener? Hva gjør du hvis mange ansatte blir sykemeldt og dere ikke har nok folk til å utføre oppgavene?

Ved å utføre en ROS-analyse, avdekker du hvilke farer virksomheten din kan utsettes for og hvor sårbar virksomheten er hvis en slik uønsket hendelse først oppstår.

Det kan være hacking, utro tjenere, reduksjon i markedsandeler, massefravær på grunn av pandemi – ja, alt kan inntreffe.

Er du forberedt den dagen en uønsket hendelse rammer nettopp din virksomhet?

I dette kurset lærer du hvordan du kan lage gode ROS-analyser, slik at du kan redusere risikoen, skape en trygg arbeidsplass og få kontroll på farer som truer virksomheten.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Paul HenriksenPaul Henriksen

Bred bakgrunn gjør at Paul har inngående kjennskap til de krav som stilles til både private og offentlige virskomheter, i tillegg til god kunnskap om næringslivets behov. Med over 17 års erfaring fra privat og offentlig sektor innen HMS, brann, politi, Forsvaret og ledelse har Paul også sittet «på den andre siden av bordet» og vet hvor skoen trykker.

Ønsker din bedrift å bli bedre på HMS?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.