Logo

Diversity Icebreaker for ledere

Diversity Icebreaker for ledere lærer deg hvordan Diversity Icebreaker og Rød, Blå og Grønn er relevant for lederutvikling og ledelse av team og organisasjon.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Bjørn Zakarias Ekelund

Antall leksjonerLeksjoner: 20

TidVarighet: 90 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Diversity Icebreaker seminarets oppbygging
  • Om Rød, Blå og Grønn som et språk relevant for problemløsning
  • Fargenes likhetstrekk med ledelsesstiler, avdelinger og ledelsesnivå
  • Bruk av farget kommunikasjon under endringsprosesser og verdibasert ledelse
  • Fargenes relevans for teamroller og teamutvikling
  • Bruk av testen under rekruttering og onboarding
  • Mangfoldshåndtering i forhold til kreativtet og effektivitet

Kurset gir deg som er interessert i ledelse en innsikt i hvordan Diversity Icebreaker kan anvendes i lederutvikling og i ledelse av organisasjonen.

Du får en forståelse for hvordan Diversity Icebreaker seminaret involverer deltagere til å definere hvordan Rød, Blå og Grønn er relevant i deres egen hverdag.

Det gis noen råd hvis du vil gjennomføre seminaret med egne medarbeidere. Rød, Blå og Grønn handler om kommunikasjonsstiler relevant for problemløsning, men kan også brukes for å illustrere ledelsesstiler, avdelingskulturer ulike type utfordringer på uilke ledelsesnivå.

Fargene kan også anvendes i verdibasert ledelse, kommunikasjon under store endringer og utvikling av en kultur for medarbeiderskap. Du får også en innføring i Rød, Blå og Grønn som en teamrolle-modell samt bruk av fargene for å belyse ulike perspektiver på saker.

Gode råd gis hvis det er for lite av en farge i teamet. Utfordringer med mangfold blir presentert og anbefalinger gis avhengig av om målsettingen er kreativitet eller effektivitet.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Bjørn Zakarias EkelundBjørn Zakarias Ekelund

Bjørn Z. Ekelund er en av Norges mest erfarne organisasjonspsykologer. Han arbeider som forfatter, foreleser og forsker, med et spesielt fokus på hvordan vi får til et godt samarbeid når personer og grupper tenker veldig forskjellig. Han har startet og ledet konsulentselskaper i mer enn 30 år og utviklet diverste testverktøy, deriblant Diversity Icebreaker.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.