Logo

Introduksjon til Diversity Icebreaker

I dette grunnkurset lærer du om de forskjellige fargepreferansene til Diversity Icebreaker, og hvordan du omsetter dem i praksis.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Bjørn Zakarias Ekelund

Antall leksjonerLeksjoner:14

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Forstå resultatene av Diversity Icebreaker-testen
  • Bli kjent med modellens historie og dagens bruk
  • Hvorfor vi bør ha et kritisk blikk på bruk av psykologiske tester
  • Veiledning til bruk av testresultatene for personlig utvikling
  • Hvordan andre kan bidra til å øke din kunnskap
  • Hvordan sette deg inn i andres situasjon?
  • Få et bedre repertoar for å kommunisere med andre

Vil du få en bedre forståelse av deg selv i kommunikasjon med andre, og oppnå mer fruktbar dialog på arbeidsplassen?

Diversity Icebreaker er et norskutviklet psykologisk testkonsept. Det er anvendt i 75 land, og er det mest brukte verktøyet for å fremme kommunikasjon og samhandling i organisasjoner her til lands.

I forkant av dette kurset tester du deg selv, og får testresultater som sier noe om dine røde, blå eller grønne preferanser. Fargene indikerer hvordan du behandler informasjon i kommunikasjon med andre.

Ved å forstå resultatene vil du bli kjent med deg både personlig og sosialt på en ny måte, og du vil være i bedre stand til å forstå, lære av og samarbeide med andre.

Kurset kaster et kritisk blikk på anvendelsen av psykologiske tester, og oppmuntrer en større frihetsgrad til å forme din egen forståelse av kunnskapen slike tester kan by på – du skal jo selv sitte i førersetet på din personlige reise!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Bjørn Zakarias EkelundBjørn Zakarias Ekelund

Bjørn Z. Ekelund er en av Norges mest erfarne organisasjonspsykologer. Han arbeider som forfatter, foreleser og forsker, med et spesielt fokus på hvordan vi får til et godt samarbeid når personer og grupper tenker veldig forskjellig. Han har startet og ledet konsulentselskaper i mer enn 30 år og utviklet diverste testverktøy, deriblant Diversity Icebreaker.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.