Logo

Presenter uten panikk

Har du panikk for å presentere? I dette kurset lærer du teknikker for å roe nervene, få kontroll på budskapet og velge riktig verktøy for din neste viktige presentasjon.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Marianne Mørk Larsen

Antall leksjonerLeksjoner:24

TidVarighet:100 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Utvikle innhold som engasjerer og blir husket
  • Bruke teknikker for å håndtere «sceneskrekk»
  • Skape kontakt med publikum og klare å holde på dem til slutten av presentasjonen
  • Forberede deg til å levere en profesjonell presentasjon som gir den effekten du ønsker

Å holde presentasjoner som overbeviser og skaper tillit, er kanskje en av de viktigste ferdighetene du kan lære deg for å lykkes i livet.

De som utvikler sterke presentasjonsferdigheter gjør det bedre på skolen, sikrer seg bedre jobber og stiger oftere opp til høyeste ledernivå i bedrifter og organisasjoner.

I dette kurset har Marianne Mørk Larsen komprimert år med erfaring til et komplett kurs i presentasjonsteknikk

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Marianne Mørk LarsenMarianne Mørk Larsen

Marianne Mørk Larsen har trent mennesker i å kommunisere på en ønskelig måte i 20 år. Hennes bakgrunn som danser og skuespiller gjør at hun har et helt eget blikk, og helt egne verktøy, som utfordrer og hjelper mennesker med å få den effekten de ønsker med kommunikasjonen sin. Det være seg én til én, én til mange, leder til ansatt, eller ansatt til kunder. Hun har erfaring fra alt fra små private bedrifter til store konsern. Larsen er over middels interessert i hvordan vi mennesker påvirker hverandre, og med mye smil og intensitet skaper hun trygge rom som gir plass til utvikling og vekst.

Ønsker din bedrift å bli bedre på kommunikasjon?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær mer av Norges ledende eksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.