Logo

Excel – ekstrem makeover!

I dette Excel-kurset lærer du hvordan du kan gi den gamle Excel-modellen en "extreme makeover". Skap et nytt og bedre system med enkle og effektive metoder.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner: 9

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Inputverdier, beregninger og resultater
  • Logisk rekkefølge i modellen
  • Rent og tydelig resultat
  • Navning av celler
  • Datavalidering

Bruker dere en Excel-modell i din virksomhet som med årene har begynt å fremstå rotete og uoversiktlig?

I dette kurset viser Office-ekspert Jon-Gunnar Pettersen deg hvordan du kan gi den gamle, utdaterte Excel-modellen en "extreme makeover", og skape et nytt og langt bedre system ved hjelp av enkle, men effektive metoder.

Det er ikke alltid gitt hva som er best – å starte på nytt, eller reparere det man har. Det er imidlertid store fordeler ved å starte med blanke ark, og spesielt når det gjelder modeller du har arvet fra andre.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Excel?

Skap bedre resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i Excel. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.