Logo

Jobb effektivt i Office – de 20 beste tipsene

Dette kurset med Jon Gunnar Pettersen lærer deg å jobbe effektivt i Microsoft Office. Du lærer de 20 beste tipsene i Office i et komprimert og effektivt kurs.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner:19

TidVarighet:90 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvordan rydde i Word-dokumenter som ikke oppfører seg
  • Tabeller, stiler og grafikk i Word
  • Disposisjonsvisning, tabeller og grafikk i Powerpoint
  • Tabeller, pivot og rydding i Excel
  • Hurtigtaster, flytting av e-post og rydding i Outlook

Jon Gunnar Pettersen har satt sammen et kurs basert på all sin erfaring som kursholder i Office-pakken gjennom mange år.

Her får du en gjennomgang av de mest etterspurte temaene i komprimert format – rett på sak. Du vil lære ting du kanskje allerede kan, men på en raskere måte.

Hvordan får du Word-dokumenter til å oppføre seg, og hvordan får du kontroll på bokser og piler i Powerpoint, pivottabeller i Excel og hurtigtaster i Outlook?

Svarene får du i dette kurset.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Microsoft Office?

Skap bedre resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i Microsoft Office. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.