Logo

De 20 beste OneNote-tipsene

I dette dette OneNote-kurset lærer du de 20 beste tipsene du trenger for å jobbe effektivt. Lær mer om organisering, søk, hurtigtaster og andre smarte tips.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner:16

TidVarighet:70 minutter

MikrofonSpråk:Engelsk

SertifikatDu lærer:
  • Organisere OneNote for bedre oversikt
  • Effektiv bruk av søkefunksjonen
  • Koble OneNote med Outlook
  • Merker – bedre orden i notatene
  • Dele notatblokk med andre
  • Hurtigtaster og andre smarte tips

OneNote er et enkelt verktøy som flere og flere bruker. Å komme i gang med OneNote er ganske greit: Det er strengt tatt bare å begynne å bruke det, så får du det til. Men lærer du deg litt mer, vil du få så mye mer ut av det!

I dette kurset gir Office-ekspert Jon-Gunnar Pettersen deg de 20 beste OneNote-tipsene, slik at din egen bruk av programmet vil gå lekende lett og gjøre hverdagen enklere.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Microsoft Office?

Skap bedre resultater for dine ansatte med digitlae kurs og skreddersydd opplæring i OneNote og Microsoft Office. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.