Logo

Grunnleggende PowerPoint

Dette kurset i grunnleggende PowerPoint passer for deg som bruker PowerPoint regelmessig. Du lærer smarte triks som tar opplevelsen din til neste nivå.

Kom i gang

EkspertKursekspert:Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner:12

TidVarighet:60 minutter

MikrofonSpråk:Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Få kontroll på innrykk og punktlister
  • Effektive måter å lage tekstbokser på
  • Organisasjonskart og flytdiagrammer
  • Hente inn fra Excel på en proff måte
  • Nyttige tips som gjør presentasjon for publikum tryggere
  • Slik rydder du opp når ting har skjært seg

Dette kurset passer for deg som bruker PowerPoint på en regelmessig basis.

I dette kurset lærer du om smarte triks som vil ta opplevelsen din av programmet til neste nivå. Her finner du de viktigste funksjonene, de gode arbeidsmåtene og de ryddige metodene for deg som bruker PowerPoint ofte.

Du vil lære mye du kanskje kan fra før av, men på en måte som gjør at du kan spare tid og krefter. Etter å ha tatt dette kurset vil du jobbe raskere i PowerPoint, og dine presentasjoner vil ha bedre tekniske kvalitet.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre i PowerPoint?

Skap resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i PowerPoint og Microsoft Office. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.