Logo

Praktisk prosjektarbeid med Teams

Dette kurset med Jon-Gunnar Pettersen lærer deg hvordan du kan jobbe effektivt med praktisk prosjektarbeid i Microsoft Teams.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner: 11

TidVarighet: 50 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Invitere medlemmer i Teams
  • Lage team og kanaler
  • Microsoft Planner
  • Bruk av Onenote i prosjekt
  • Samtaler i Teams

Visste du at Microsoft Teams er særlig godt egnet til prosjektarbeid?

I dette kurset viser Microsoft Office-ekspert Jon-Gunnar Pettersen deg funksjoner og verktøy i Teams som vil være til god hjelp når du jobber med et prosjekt, lite eller stort.

Du lærer også om Microsoft Planner, som gjør det enda enklere å følge opp prosjektet ditt via Teams. Lett å lære, ukomplisert og nyttig!

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker din bedrift å bli bedre i Teams?

Skap resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i Teams og Microsoft Office. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.