Logo

Word for advokater

Dette kurset i Word for advokater hjelper deg å jobbe effektivt i Word, slik at du kan bruke arbeidstiden på fakturerbar tid.

Kom i gang
Word for advokater

EkspertKursekspert: Jon-Gunnar Pettersen

Antall leksjonerLeksjoner: 18

TidVarighet: 90 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Stiler og stilnavnsfelt
  • Fra PDF til Word – uten å ødelegge formateringen
  • Grafikk i Word
  • Spor endringer
  • Hurtigtaster
  • Kryssreferanser

Er du advokat, bruker du i all sannsynlighet Word, og da er du avhengig av at bruken går effektivt – i stedet for å spise av den fakturerbare tiden din.

Bruker du noen minutter om dagen til å se dette kurset, sparer du både tid, penger og frustrasjon over ødelagt formatering, dokumenter som raser sammen – og en rekke andre utfordringer du garantert møter på i Word.

Microsoft-ekspert Jon-Gunnar Pettersen viser deg hvordan du ved hjelp av enkle grep mestrer Word, med tips og råd som er skreddersydd for advokatbransjen.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Jon-Gunnar  PettersenJon-Gunnar Pettersen

Jon-Gunnar Pettersen har i 25 år undervist i Office-produktene med både åpne og bedriftsinterne skreddersydde kurs. Kombinert med mye praktisk erfaring, rådgivning og utvikling for en rekke ulike bedrifter, har han førstehåndskjennskap til hvilke funksjoner som virkelig er nyttige, og hvilke metodene som fungerer best. Kursene hans er rett på sak, tettpakket med innhold og kommer til å gi deg mange aha-opplevelser.

Ønsker dere å jobbe effektivt i Word?

Skap resultater for dine ansatte med digitale kurs og skreddersydd opplæring i Word og Microsoft Office. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper ditt advokatfirma.