Hopp til innhold

HMS-kurs for ledere på Videocation

Som arbeidsgiver er det lovpålagt å ta HMS kurs for ledere. Med Videocation kan du abonnere på en rekke kurs i HMS tilpasset mange forskjellige bransjer.  

Videocation har HMS-kurs for ledere tilpasset bransjen du jobber i. Videocation er Norges ledende leverandør av digitale kurs til næringslivet, og omtales som et “Netflix for læring”. 

Med vår modell sparer du både tid og penger ved å abonnere på kurs som er nyttige for deg. 

Våre kurs “HMS for ledere” er videobaserte kurs med ekspert Karine Einang fra Einang Safety Consult AS. Kurset har 20 leksjoner og en varighet på cirka to timer. Kurset avsluttes med en spillbasert test og gjennomføringen dokumenteres med kursbevis.

Arbeidsmiljøloven § 3-5 slår fast at arbeidsgiver skal ha opplæring i HMS. Når det gjelder arbeidstakere som har til oppgave å lede eller kontrollerer andre arbeidstakere, skal arbeidsgiver sørge for at disse har nødvendig kompetanse til å føre kontroll med arbeidet på en forsvarlig måte.

Videocation jobber kontinuerlig med å utvide vår kurskatalog, slik at din virksomhet kan oppfylle loven og skape verdi gjennom digital kompetanseutvikling. 

Våre kurs passer både for øverste leder (lovpålagt) og ledere eller mellomledere med personalansvar.

Vi har abonnement på kunnskap for enkeltpersoner, team og bedrifter. Bli bedre kjent med Videocation her.

GAMIFICATION: Videocation benytter spillsimulering som man må gjennomføre for å få godkjent kursbevis. Foto: Apprend.ly Creator

HMS-kurs som skaper verdi for deg

I Videocation er vi opptatt av at den tiden du bruker på HMS-kurs skal gi verdi. Vi ønsker at du skal forstå bakgrunnen for kravene i loven, og finne motivasjon til å jobbe systematisk med dette på din arbeidsplass.

Vi mener kunnskap og motivasjon bygges av å se sammenhenger mellom opplæringen og det arbeidet du gjør. Våre eksperter formidler innholdet med en praktisk tilnærming og ved bruk av konkrete eksempler.

Abonner på HMS-kurs med Videocation

Lærer om arbeidsmiljølovens innhold

Arbeidsgiver må ha kunnskap om hvilke krav som gjelder, hva som skal til for å få et godt arbeidsmiljø og hvordan det skal arbeides systematisk med HMS i virksomheten. 

I våre HMS-kurs for ledere får du en innføring i arbeidsmiljølovens innhold, forskrifter og bestemmelser som har betydning for din virksomhet eller bransje. 

Du får også kunnskap om:

 • Arbeidsgivers plikter
 • Arbeidstakers rett og plikt til medvirkning
 • Verneombudets funksjon og oppgaver
 • Arbeidsmiljøutvalgets funksjon og oppgaver
 • Bedriftshelsetjenestens funksjon

Karine Einang

Karine Einang

Karine Einang har en bachelor i Risk Management og er utdannet HMS- og branningeniør. Hun jobber i Einang Safety Consult AS, og har både som privat og profesjonelt mål å bidra til at de hun møter på sin vei skal ha en trygg og kjekk dag på jobben.

Alle våre kurs gir deg godkjent kursbevis

Arbeidsgiver må kunne dokumentere at opplæring i HMS er gjennomført. På Videocation vil du få kursbevis som er godkjent som dokumentasjon på gjennomført lovpålagt HMS-kurs. 

Videocation gjør det enklere å ta lovpålagte kurs fordi du kan abonnere på kunnskap til en lav månedspris.

Våre kunder er ofte frilansere, næringsdrivende eller ansatte i små og mellomstore bedrifter. Alle har til felles at de ønsker å gjennomføre lovpålagte kurs eller utvikle sine ferdigheter.

Alle våre HMS-kurs er digitale. Det gjør det enkelt for deg å ta kursene når og hvor du vil.  

Dette får du med Videocation:

 • Kurs i HMS for ledere
 • Over 200 digitale kurs
 • Fra 100 ledende eksperter
 • Abonnement for enkeltbrukere og team
 • Alle kurs er på norsk
 • Godkjent kursbevis
 • Ingen bindingstid

Du kan enkelt tegne et abonnement direkte på denne siden eller ringe oss på tlf. 22 60 21 60. Så hjelper vi deg med å komme i gang.