Logo

Webinar: Er kryptomarkedet dødt?

Videocation inviterer til gratis webinar med Joakim Kvamvold. Her lærer du hvorfor kryptomarkedet har falt mye, og om det er noe poeng i å eie kryptovaluta.

Henrik Ottersen

Henrik Ottersen

Webinar: Er kryptomarkedet dødt?

Joakim Kvamvold er Videocations ekspert på finans, og har to kurs på Videocation om blokkjedeteknologi og kryptovaluta. Kvamvold har lang erfaring fra akademia, bank og kapitalforvaltning, og han har en doktorgrad i samfunnsøkonomi fra NTNU.

Nylig deltok Kvamvold i et webinar for å svare på om kryptomarkedet er dødt? I webinaret om kryptovaluta vil du lære:

  • Om det er noe poeng i å eie kryptovaluta
  • Hvorfor kryptomarkedet har falt mye
  • Hva som skjedde med Terra/Luna
  • Om kryptovaluta noen gang vil bli et betalingsmiddel

Målet med webinaret er å gi deg mer kunnskap om kryptovaluta, blokkjedeteknologi og viktige trender innen teknologi og finans. Om du gikk glipp av webinaret, så kan du se det her, men du kan også ta kurs i kryptovaluta og kurs i blockchain på Videocation

Joakim Kvamvold arbeider til daglig med relativt komplisert økonomi og finans, men har et ønske om at kunnskapen om økonomi og finans skal være tilgjengelig for alle.

For å spre denne kunnskapen til omverdenen bidrar han med gjesteforelesninger ved universiteter, holder foredrag ved finansseminarer og presenterer forskning på internasjonale konferanser. Han har også vært i studio og spilt inn flere kurs og noen av de kan du se under.

Lær mer om økonomi og finans på Videocation

Kryptovaluta er en helt ny aktivaklasse. Likevel er det mange fellestrekk mellom kryptovaluta og finansielle aktiva vi kjenner fra før. I kurset om kryptovaluta vil du bli kjent med ulike typer kryptovaluta. På hvilken måte likner kryptovalutaene på aktiva vi kjenner fra før? Hvordan kjøper du kryptovaluta, og hvordan oppbevarer du kryptovaluta?

Ta kontakt

Med oss

Henrik Ottersen

Henrik Ottersen