Logo

Design thinking – del 1

Dette kurset er et Design thinking-kurs i to deler. I første del av kurset lærer du hvordan din bedrift kommer i gang med innovasjon og brukerdrevet design for å bli mer konkurransedyktig.

Kom i gang

EkspertKursekspert: Erlend T. HovgaardEmilie Strømmen Olsen

Antall leksjonerLeksjoner: 17

TidVarighet: 75 minutter

MikrofonSpråk: Norsk

SertifikatDu lærer:
  • Hvorfor design er verdifullt for innovasjon i din virksomhet
  • Grunnprinsippene for brukerdrevet design
  • Sett menneske først, test alt, skap sammen, se hele bildet og visualiser historier
  • Oversikt over designprosessen
  • Forstå brukerreisen gjennom innsikt og analyse

Har buzz-ordet design thinking pirret interessen din? Drømmer du om å skape den første norske Google eller Tesla? Eller bare fikse det kundene dine stadig vekk klager på?

Da bør du sette brukeren i sentrum for alt du utvikler. I dette todelte kurset lærer du hvordan du kommer i gang med innovasjon og brukerdrevet design, slik at du blir mer konkurransedyktig og får mer lojale kunder.

Markedet endrer seg raskere enn noensinne, og kundene dine forventer stadig mer fra deg.

Derfor har det aldri vært viktigere å prioritere kundeorientert innovasjon og gode kundeopplevelser. Og de som gjør det, rykker fra resten.

Hver krone investert i design av gode brukeropplevelser, gir opptil hundre kroner tilbake, viser studier.

Kom i gang

Har du allerede en konto?

Logg inn for å se kurset

Erlend T. HovgaardErlend T. Hovgaard

Erlend T. Hovgaard lever og ånder for innovasjon. Han har dedikert sin karriere til å løse floker og lage tjenester med mål om å gjøre verden litt bedre, både for folk og forretning, ett prosjekt av gangen. De siste årene har Hovgaard ledet store prosjekter innen digital innovasjon og strategisk design for kunder som Telenor, DNB og Rema. Med sin varierte faglige tyngde og bakgrunn innen teater og musikk, evner Hovgaard å kombinere både kreativitet og analyse i sitt arbeid. Og, som du vil oppleve i hans kurs, mener han at vi er aller mest produktive når vi har det gøy!

Emilie Strømmen OlsenEmilie Strømmen Olsen

Emilie Stream Olsen tiene una maestría en la Escuela de Arquitectura y Diseño de Oslo. Pone gran énfasis en la participación de los usuarios en los procesos de innovación, y es experta en entrevistas de usuario y en un número de talleres. Es una apasionada de difundir el buen mensaje, y tiene conferencias y enseña en la innovación impulsada por el diseño tanto para empresas públicas como privadas. Olsen ha liderado proyectos para empresas como Tryg Insurance, Oslo University Hospital, DNB, Hurtiguten, Cristianund Munitions, Future, Orkla Health, Research Council y SAS.

Ønsker din bedrift å bli bedre på Lean?

Skap bedre resultater med digitale kurs og skreddersydd opplæring. Lær av Norges ledende fageksperter. Snakk med oss. Vi hjelper din bedrift.